(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita palvelukeskukseen
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019
Oy Woikoski Ab
Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja. Valmistamme ja toimitamme kaasua, kaasunjakelujärjestelmiä sekä hitsauskoneita useille teollisuuden aloille, esim. metalli- sekä elintarviketeollisuuteen. Lääketehtaana tuotamme myös lääkkeellisiä kaasuja sekä niiden jakelujärjestelmiä. Toimintamme on sertifioitua, noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää. Pitkäjänteinen työ, jatkuva innovaatiokyky sekä työn ja ihmisten arvostaminen ovat arvoja, joiden ansiosta Woikoski tunnetaan tänä päivänä vastuunsa kantavana yhteistyökumppanina.
Toimenkuva
Innostutko asiakaspalvelusta, monimuotoisista työpäivistä, hyvästä porukasta ja - kaasuista? Opitko nopeasti ja siirryt sujuvasti tehtävästä toiseen tilanteen niin vaatiessa?

Haemme asiakkaamme Woikoski Oy:n asiakaspalvelukeskukseen Järvenpäähän asiakaspalvelijaa lääkkeellisille asiakkaille vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.


Asiakaspalvelijan työtehtäviin kuuluu mm. lääkkeellisten asiakkaidemme palvelu puhelimitse ja sähköpostitse: tilausten käsittely, asiakastietojen hallinta ja ylläpito sekä toimituksiin ja laskuihin liittyvien kysymysten selvittäminen ja asiakasneuvonta. Asiakaskuntaamme kuuluu sekä yksityiset henkilöt että yritysasiakkaat. Pärjäät tehtävässä, jos sinulla on tahto sekä luontainen kyky olla luotettava asiakaspalvelija ja viedä sovitut asiat ja tehtävät loppuun saakka. Työkokemus tai koulutus terveydenhoitoalalta ja ruotsin kielen taito ovat eduksi.
Odotamme sinulta
Saat tehtävään perehdytyksen, mutta jotta pärjäät, sinun tulee olla oma-aloitteinen ja kykenevä priorisoimaan työtehtäviäsi. Paineensietokykysi täytyy olla hyvä. Tehtävä sopii sinulle, jos olet ulospäin suuntautunut, tarkka, nopea oppimaan isojakin kokonaisuuksia eikä tekninen sanasto sinua pelota. Tehtävässä on mahdollista myös kehittyä kaasualan tekniseksi osaajaksi taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen
Muut tiedot
Woikosken visiona on olla vetovoimaisin työympäristö ja asiakkaiden yhteistyökumppani. Saat kehittyvän ja ketterän yrityksen tuen sekä äänesi kuuluviin ja mahdollisuuden kasvaa roolissasi. Olet osa tärkeää ja kehittyvää asiakaspalvelutiimiä.
Kesto
12kk
Lisätietoja
Nea Räsänen, oscar.smart@vmp.fi, 040 307 5707
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.05.2019 mennessä.