Asiakaspalvelijoita - Pälkäne
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021
Sappee on Etelä-Suomen suosituin hiihtokeskus Pälkäneellä. Sappee on ympärivuotinen Matkailukeskus, jossa talvella aktiviteetteina laskettelua, maastohiihtoa ja pulkkailua. Kesäisin Sappeella harrastetaan alamäkipyöräilyä, luonnossa liikkumista, kesäteatteria ja paljon muuta. Ravintola Huipussa järjestetään keikkailtoja sesonkiaikaan, sekä ruokailu- ja kokouspalveluita. Täällä onnistuvat yrityksille ja ryhmille kokous- ja tykypäivät sekä erilaiset tapahtumat ja juhlat, kuten häät ja syntymäpäivät.Etsimme asiakaspalvelijoita Sappeen matkailukeskukseen Pälkäneelle talven sesonkiin kaikenlaisiin työsuhteisiin!
Oletko hymyileväinen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy langat käsissään kiireisessäkin ympäristössä? Nopeat käänteet ja vaihtuvat tilanteet eivät saa sinua jähmettymään vaan innostumaan. Sinulta löytyvät erinomaiset tiimitaidot ja vaihtelevat työtehtävät pitävät sinut virkeänä, positiivinen asenne saa työkaverisi hymyilemään joka päivä. Nautit hyvästä porukkahengestä ja huumorintajusi on rautainen?
Tässä työssä pääset työskentelemään Sappeen hiihtokeskuksessa monipuolisissa tehtävissä ravintolassa ja kahvilassa. Etsimme iloisia asiakaspalvelijoita kassatyöhön, tarjoilijoita, kokkeja ja tiskareita – saat meiltä perehdytyksen tehtävään. Työssä pääset sesongin aitiopaikalle tekemään töitä hauskassa ja sitoutuneessa porukassa.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn. Työajat ovat vaihtelevat – olethan valmis työskentelemään toimistoaikojen lisäksi myös iltaisin ja viikonloppuisin?  Matkailukeskus sijaitsee Pälkäneellä ja kulkemiseen oma auto on tarpeen, mutta yöpymiseen sinulla on mahdollisuus yhteistyössä Sappeen kanssa. Täältä saat myös loistavat työsuhde-edut – laskettelemaan pääset niin paljon kuin haluat, täysin veloituksetta! Täällä pääset yhdistämään tienaamisen ja harrastamisen!
Jos olet joustava ja sinulle asiakkaiden tyytyväisyys on tärkeää, omaat hyvät ihmissuhdetaidot ja tietysti vähintään ripauksen sitä kuuluisaa huumorintajua – saatat olla juuri etsimämme! Luodaan juuri sinulle sopiva tapa tehdä töitä!
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hanna Koski  etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat Huomioithan, että haastattelemme jo hakuaikana, joten ole nopea!

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot