(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita pääkaupunkiseudulle
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Euromaster on Michelin-konserniin kuuluva maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 toimipistettä.

 

Etsimme Euromasterin pääkaupunkiseudun toimipisteisiin useita energisiä

 

ASIAKASPALVELIJOITA syksyn rengassesonkiin!

 

Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä (Konala, Ala-Tikkurila), Vantaalla (Koivuhaka) ja Espoossa (Suomenoja).

Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen, omaat reippaan ja oma-aloitteisen asenteen työntekoa kohtaan sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä sekä on ajokortin. 

Tarjoamme mahdollisuuden kartuttaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, mukavan työyhteisön, työyhteisön tuen, siistin työympäristön sekä Go On:in kattavan henkilöstöetuohjelman.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelupisteen työtehtävät; tilausten käsittely, asiakkaiden laskutus, puhelinliikenteen hoito ja muut toimisto- ja sesonkiin liittyvät työtehtävät. 

Työt alkavat syksyn aikana ja töitä on tarjolla jopa marraskuun loppuun, keleistä riippuen. Työvuorot ajoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välille.

Laitathan hakemuksesi tulemaan oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Valitettavasti emme voi käsitellä sähköpostitse tulevia hakemuksia tietosuojasyistä. Mainitsethan hakemuksessasi, että missä toimipisteessä haluaisit ensisijaisesti työskennellä. 

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.