(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita pääkaupunkiseudulle
Go On Vantaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020
Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä.

Etsimme asiakkaallemme Euromasterin pääkaupunkiseudun toimipaikkoihin useita

ASIAKASPALVELIJOITA

kevään rengassesonkiin, alkaen maaliskuusta ja kestää huhtikuun loppuun, jopa toukokuulle. Tällä hetkellä haemme asiakaspalvelijoita seuraaviin toimipisteisiin:

- Konala, Helsinki
- Ala-Tikkurila, Vantaa
- Koivuhaka, Vantaa
- Suomenoja, Espoo

Työtehtävät sisältävät asiakaspalvelupisteen työtehtäviä, kuten työtilausten vastaanottoa ja niiden kirjaamista järjestelmään, asiakkaiden laskutusta, puhelinliikenteen hoitoa ja muita toimisto- ja sesonkiin liittyviä työtehtäviä. Työaika sijoittuu 8-17 välille.

Toivomme, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, mutta ennen kaikkea paloa siihen. Pystyt paineenkin alla työskentelemään rauhallisesti, eikä hymysi hyydy. Työssä tarvitsee myös hyviä tietoteknisiä taitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta.

Tarjolla on työtehtävä isossa konsernissa, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kartuttaa työkokemusta, mukava ja auttava työyhteisö sekä toimialansa kärkeä oleva työympäristö.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä.

Lisätietoja antaa Go On Vantaan tiimi p. 020 779 8893
Täytäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä ja kerro hakemuksessasi missä Euromasterin toimipisteessä haluaisit työskennellä.

Go On Vantaa on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.