(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita MyyntiCenteriin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme MyyntiCenteriin reippaita asiakaspalvelijoita. Työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden kontaktointi, palvelujen jälkimarkkinointi ja huoltokäyntien buukkaaminen asentajien kalenteriin. Työ on päivätyötä ma-pe.
Odotamme sinulta
Kaupallinen koulutus on tehtävässä eduksi, mutta tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne puhelimitse ja sähköpostitse tehtävään asiakaspalvelutyöhön.
Odotamme sinulta positiivisuutta, reippautta sekä sinnikkyyttä ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Toimit mielelläsi itsenäisesti, mutta tiimin tavoitteisiin sitoutuen.
Muut tiedot
Tule mukaan energiseen tiimiin saamaan erinomaista työkokemusta arvostetussa yrityksessä ja asiakaspalvelutehtävistä. Odotamme, että voit työskennellä marraskuun alusta alkaen vähintään kuuden kuukauden ajan, mutta tarvittaessa pidempään. Jos etsit vakinaistuvaa työtä, voi tässä työssä avautua sinulle myös mahdollisuus siirtyä asiakkaan palkkalistoille kuuden kuukauden jälkeen.

Hae tehtävään pian täyttämällä työhakemuksesi os. www.vmp.fi ja soita haastatteluajasta toimistollemme puh. (05) 535 4344. Mikäli jo olet VMP:llä työnhakijana, voit hakea tätä paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme ja klikkaamalla tehtävä kiinnostavaksi. Haastattelemme hakijoita hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Kesto
aluksi 6 kk, mahdollisesti pidempään tai vakinaistuva
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi, 05- 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.10.2019 mennessä.