(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita maksuliikennekeskukseen
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Haemme asiakkaallemme neljää (4) asiakaspalvelijaa maksuliikennekeskukseen määräaikaiseen työsuhteeseen syyskuun lopulle. Työt alkava mahdollisimman nopealla aikataululla!

Työ pitää sisällään puhelinasiakaspalvelua niin kuluttaja-asiakkaille kuin taksiautoilijoille. Muita maksuliikenteeseen liittyviä työtehtäviä ovat mm. maksutapahtumien selvitystyöt, käsikuittien tallennus ja raportointi. Työpäivät sijoittuvat arkisin klo. 8.00-16.00.

Tehtävässä menestyminen edellyyttä hyviä tietoteknisiä taitoja, numerotarkkuutta sekä kykyä mukautua muuttuviin ja vaihteleviin tilanteisiin. Eduksi katsomme mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Hakijalta toivomme oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta sekä hyvää paineensietokykyä, sillä päivät saattavat olla välillä hektisiä. 

Hakijalta odotamme:

-Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä

-Hyviä tietoteknisia taitoja ja numerotarkkuutta

-Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa

-Oma-aloitteisuutta 

Eduksi katsomme:

-Ruotsinkielen taidon

-Tehtävään soveltuvan koulutuksen

-Aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä

Tehtävään valitavalle henkilölle tarjoamme mielenkiintoisen kokopäivätyön taksialan näköalapaikalla. Saat tehtävän alussa kattavan perehdytyksen sekä mukavan ja kannustavan tiimin tukemaan työtäsi. Tässä tehtävässä on mahdollisuus vakinaistamiseen määräajan päätyttyä.

Työt alkavat nopealla aikataululla ja täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit niin jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Rekrytointia hoitaa:

Julia Laakso, HR Consultant

julia.laakso@wippiiwork.com, p. 040 724 0808