(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita, Kuopio
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019
Haemme asiakkaallemme keikkaluontoiseen työhön
ASIAKASPALVELIJOITA uuteen kiinteistövalvomoon.

Kiinteistövalvomossa vastaanotat asiakkaiden yhteydenottoja pääosin puhelimitse ja sähköpostitse sekä käsittelet erilaisia hälytyksiä. Tehtävässä analysoit hälytyksiä ja ohjaat niiden jatkotoimenpiteitä itsenäisesti. Pyrit selvittämään ja hoitamaan asiakkailta tulleet tehtävät nopeasti ja tehokkaasti. Kiinteistövalvomossa työtä tehdään pääasiallisesti 12h vuoroissa kaikkina viikonpäivinä sekä kaikkina kellonaikoina. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2020. Työ soveltuu erinomaisesti opiskelijalle.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa työkokemusta ja ymmärrystä asiakaspalvelutyöstä sekä palveluliiketoiminnasta. Työssäsi tarvitset lisäksi hyvää paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoa. Katsomme eduksi ymmärryksen kiinteistöjen toiminnoista ja tekniikasta. Työskentelytyylisi tulee olla oma-aloitteinen ja sinulla tulee olla kykyä itsenäiseen päätöksentekoon.

Työ alkaa alkuvuodesta 2020 ja työsuhde luodaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Nuhteetonta taustaa, teetämme valituille perusmuotoisen turvallisuusselvityksen, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Hyviä IT-taitoja


Tarjoamme sinulle

Itsenäisen ja haastavan työn
Näköalapaikan kiinteistön ylläpitopalveluiden kehittyvään ja kasvavaan yksikköön
Pääset laajentamaan omaa osaamistasi
Työpaikan hyvältä sijainnilta Kuopion keskustan läheisyydestä


Arvostamme

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta
Oma-aloitteista ja reipasta asennetta
Asiakaspalveluhenkisyyttä


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä hakemukseesi CV:si. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Otathan hakiessasi huomioon, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti siihen sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten! Ensimmäinen kierros rekrytointiprosessissa käydään videohaastattelun muodossa.

Avainsanat: asiakaspalvelija, asiakaspalvelijoita, Kuopio, kiinteistöala, opiskelija, keikkatyö, call center, toimisto, toimistotyö


Lisätietoja

Nea Salonsaari
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 7881 6625 || vaihde 030 0472 000
nea.salonsaari@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi