Asiakaspalvelijoita kiinteistövalvomoon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Pidätkö haasteista ja haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?


Haemme nyt motivoituneita ASIAKASPALVELIJOITA uuteen kiinteistövalvomoon Kuopioon.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Erikoisalueenamme ovat liike- ja toimitilakiinteistöt.


Kiinteistövalvomossa vastaanotat asiakkaiden yhteydenottoja pääosin puhelimitse ja sähköpostitse sekä käsittelet erilaisia hälytyksiä. Tehtävässä analysoit hälytyksiä ja ohjaat niiden jatkotoimenpiteitä itsenäisesti. Pyrit selvittämään ja hoitamaan asiakkailta tulleet tehtävät nopeasti ja tehokkaasti. Kiinteistövalvomossa työtä tehdään pääasiallisesti 12h vuoroissa kaikkina viikonpäivinä sekä kaikkina kellonaikoina. Työ alkaa sopimuksen mukaan loppuvuodesta. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Edellytämme tehtävään soveltuvaa työkokemusta ja ymmärrystä asiakaspalvelutyöstä sekä palveluliiketoiminnasta. Työssäsi tarvitset lisäksi hyvää paineensietokykyä, ongelmanratkaisutaitoa, ymmärrystä kiinteistöjen toiminnoista ja tekniikasta. Työskentelytyylisi tulee olla oma-aloitteinen ja sinulla tulee olla kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. IT-taidot ja sekä suomen että englannin kieli tulee olla hallussa. Eduksi katsomme soveltuvan koulutuksen. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo alalla kokenut konkari. Taustasi tulee olla nuhteeton, sillä teetämme valituille turvallisuusselvityksen, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle. 

Tarjoamme hyville osaajille itsenäisen ja haastavan työn sekä näköalapaikan Kiinteistön ylläpitopalveluiden kehittyvään ja kasvavaan yksikköön. Pääset rakentamaan ja kehittämään uutta kiinteistövalvomoa sekä palvelutoimintaa. Meillä pääset myös laajentamaan omaa osaamistasi.


Mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.10.2019 mennessä osoitteessa www.iss.fi


Ensimmäisen kierroksen haastattelut pidetään videohaastatteluna. Kutsumme valitut hakijat videohaastatteluun sähköpostitse.


Lisätietoja tehtävästä antaa ma - pe Jukka Pietikäinen numerosta 0401877423.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot