Asiakaspalvelijoita kesäksi Postin huipputiimiin

Rainmaker
Tietoa tehtävästä

Oletko joskus saanut niin hyvää asiakaspalvelua, että sinulle on jäänyt hyvä mieli pidemmäksi aikaa? Upeaa, jos olet.

Tule osaksi erinomaista asiakaskokemusta Postin väreissä ja Rainmakerin riveissä!

Sinä joka innostut asiakaskohtaamisista ja motivoidut uuden oppimisesta, meillä on sinulle tehtävä, jossa onnistuminen ei jää olosuhteista kiinni. Rainmaker tarjoaa sinulle puitteet ja Posti valtakunnan tunnetuimmat tuotteet.

Asiakaspalvelijan työtehtävä

Tehtävässäsi autat Postin kuluttaja- ja yritysasiakkaita puhelimitse, chatin kautta sekä sähköpostilla. Pääset olemaan oman elämäsi Sherlock Holmes ja kohtaamaan mitä erilaisimpia tilanteita, joista selviytyminen vaatii päättelykykyä, kekseliäisyyttä sekä rautaisia hermoja. Työssä sinua tukee Postin asiakaspalvelun vankka ammattitaito ja työohjeet, mutta onnistunut asiakaskokemus vaatii kykyä soveltaa ohjeita ja tehdä päätöksiä, jotka ovat asiakkaan ja Postin parhaan edun mukaisia. Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme maailmanluokan palveluasenteella ja tarjota heille ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus!

Mitä tarjoamme sinulle

  • Innostavan työporukan, jonka yhteishenki on ensiluokkainen
  • Joustavat työajat, joihin voi itse vaikuttaa ennalta
  • Reilun palkkauksen, jolla taskuusi kilahtaa paitsi hyvä tuntipalkka myös lisäansioita tehokkaasta ja laadukkaasta suoriutumisesta!

Mitä toivomme sinulta

  • Ketteryyttä, iloisuutta, innokkuutta ja asiakaslähtöisyyttä - tästä huipputiimimme tunnetaan
  • Reipasta palveluasennetta ja hyvää pelisilmää. Sinulta luonnistuu asiakkaan kanssa keskustelu puhelimessa ja toisaalta sinussa asuu kynäniekka (vaikka kirjalliset viestintävälineesi ovatkin kynää nykyaikaisemmat!)
  • Tavoitteellisuutta, joka saa sinut syttymään suurempaan liekkiin
  • Kykyä oppia uusia järjestelmiä ja pystyt myös kiireen keskellä toimimaan huolellisesti sekä nopeasti

Jos olet näppärä palvelemaan asiakkaita myös englanniksi tai ruotsiksi, katsotaan se ehdottomasti eduksi!

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2019 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta ja laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

Kiinnostuitko?

Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen tässä työtehtävässä? Mikäli tuntuu, kerro se meille jättämällä tehtävään kohdennetun hakemuksen hakulinkin kautta. Me haluamme kuulla! Halutessasi kuulla lisätietoja meiltä, olemme WhatsApp viestin päässä p. 040 7147994 / Riku, Rainmaker rekrytointi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Paikkakunta: Rovaniemi

Aloitus: 3.5.2021

Lopetus: Elokuun lopussa

Työaika: Arkisin 6 - 18, viikonloppuisin 6 - 14. Viikonloppuisin työvuoroja on noin kerran kuukauteen

jonka jälkeen 12,38€/h

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 24.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta