(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita jätekeskukselle Jyväskylään (3 hlö)
MUSTANKORKEA OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Sujuuko asiakaspalvelu sinulta luonnostaan ja haluaisit päästä kartuttamaan työkokemustasi? Tule meille kesätöihin!   

Etsimme kesätöihin ASIAKASPALVELIJOITA vaaka-asemalle huhti-syyskuulle (1 hlö) ja lajittelupihalle touko-elokuulle (2 hlöä)  

Yrityksemme asiakaspalvelijat ovat erityisen tärkeässä roolissa kohtaamassa asiakkaita. Hyvä asiakaspalvelukokemus on meille kunnia-asia! 

Vaaka-asema on asiakkaan ensimmäinen kontakti jätekeskukselle tullessa. Vaaka-asemalla opastetaan asiakkaita ja ohjeistetaan jatkamaan oikeaan paikkaan jätekeskuksen alueella. Opastuksen lisäksi tehtäviin kuuluu kuorman tarkastusta, asiakkaan tietojen käsittelyä ja kassanhoito.  

Lajittelupiha on tarkoitettu auton peräkonttiin, normaaliin peräkärryyn tai pakettiautoon mahtuville jätteiden pienkuormille. Sekajätteen lisäksi lajittelupihalle voi tuoda monenlaista kierrätettävää hyötyjätettä, kuten metallia ja kartonkia. Myös vaarallisen jätteen keräys löytyy alueelta. Lajittelupihan työntekijänä opastat asiakkaita ulkona sijaitsevalla lajittelupihalla toimimisessa – säällä kuin säällä. Työskentelypaikkasi voi vaihdella ja olla osan päivistä Mustankorkean jätekeskuksen alueen lajittelupihalla osan päivistä Laukaan pienjäteasema. 

Odotamme sinulta:  

Odotamme kaikilta asiakaspalvelijoiltamme tinkimätöntä palveluasennetta. Huono päivä ei koskaan näy asiakkaalle asti! Tehtävässä tarvitaan myös: 

  • järjestelmällisyyttä  

  • halua oppia uutta  

  • mahdollisuutta työskennellä joustavasti työvuorosuunnitelman mukaisesti päivä- ja kaksivuorossa, myös lauantaisin 

  • perustason IT-taitoja 

  • vähintään 18 vuoden ikää 

Aito kiinnostus toimialaa kohtaan on tietenkin plussaa. Aikaisempi työkokemus alalta tai erilaisista asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.  

Kiinnostuitko?  

Mustankorkean jätekeskus ja lajittelupiha sijaitsevat osoitteessa Ronsuntaipaleentie 204. Huomioithan, että joukkoliikenteellä ei pääse perille saakka. Laukaan pienjäteasema sijaitsee osoitteessa Katajamäentie 6. 

Mustankorkea on mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka mukaisiin periaatteisiin olemme työnantajana sitoutuneet. Voit lukea lisää periaatteista Oikotien sivuilta: https://kesaduuni.org/tyonantajalle/esimiehen-kesatyoopas/vastuullisen-kesatyon-periaatteet/  

Kesätyösuhteen aikana kuulut kattavan työterveyshuoltomme piiriin. Palkkaus on tehtävissä työehtosopimuksemme (AVAINTES) mukainen.  

Hae tehtävään viimeistään 28.2.2021 lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekry@mustankorkea.fi. Liitä hakemukseen CV:si, halutessasi palkkatoiveineen. Kerrothan hakemuksessasi, milloin pystyt aloittamaan työt ja mihin saakka olet käytettävissä. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Taira Matilainen 0505907808 / rekry@mustankorkea.fi.