(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita IT-tukeen Katowiceen
Barona Katowice

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Haaveiletko työskentelystä Euroopan sydämessä? Miltä kuulostaa vakituinen työ ulkomailla, jossa pääset kehittymään asiakaspalvelun ja it-tuen ammattilaiseksi? Meillä saattaa olla paikka juuri sinulle vauhdilla kansainvälistyvässä Katowicessa Baronan asiakaspalvelukeskuksessa!

Meillä Baronalla on Puolan Katowicessa tiimi, joka tuottaa erilaisia asiakaspalvelu- ja it-tukitöitä asiakasyritystemme loppuasiakkaille sekä työntekijöille. Meillä työntekijät työskentelevät monipuolisissa rooleissa, ja etenemismahdollisuudet aina haastavampiin asiantuntijarooleihin on mahdollista kokemuksen kasvaessa. Sinut toivottaa tervetulleeksi tiivis työporukka, joka viihtyy yhdessä työn lisäksi myös vapaa-ajalla.

Haemme tiimimme vahvistukseksi nyt uusia asiakaspalvelijoita It-tukeen. Työt alkavat sovitusti heinä- elokuun aikana.

Mitä työtä teemme

Tehtävämme sisältävät 1. ja 2. asteen it-tukipalveluita, sovelluspaketointia, palvelinvalvontaa ja palvelukoordinointia. Työskentelemme monikanavaisesti puhelimitse, chatin, sähköpostin ja muiden sähköisten kanavien kautta 24/7. Meillä et jää vuosiksi tekemään samaa tehtävää, vaan voit edetä urallasi oman kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella.

Kenelle työ sopii

Haemme ennen kaikkea vahvan asiakaspalveluasenteen omaavia henkilöitä. IT-taidoista on ehdottomasti hyötyä tehtävässä, ja osaaminen voi perustua harrastuneisuuteen tai alan koulutukseen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut kunnolla, jonka lisäksi mahtava tiimimme tukee sinua. Tärkeintä on, että olet tietoteknisesti näppärä ja asiakaspalveluhenkinen, sekä ihmisläheinen ratkaisu motivoivat sinua eteenpäin.

Työajat ja palkkaus

Kolmivuorotyö pitää työaikasi vaihtelevina. Työ on vakituinen, ja arvostamme pidempiaikaista sitoutumista. Palkkauksessa noudatamme paikallista työehtosopimusta ja kiinteän kuukausipalkan päälle on mahdollista tienata bonuksia perustuen päivittäiseen tekemiseesi.

Miksi Baronalle Katowiceen?

Elämä Katowicessa tarjoaa työn ohelle monipuolista tekemistä ja Katowicenhan tunnetaan mm. Euroopan E-sports-kehtona. Kaupunki tarjoaa paljon muitakin harrastusmahdollisuuksia, ja palkkasi takaa hyvän elintason. Myös matkustaminen Puolan sisällä, että Krakovan kautta muualle Eurooppaan on nopeaa ja edullista.

Voit käydä tutustumassa meihin nettisivuillamme: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/katowice/ ja löydät meidät myös Instagramista nimellä baronakatowice.

Katowiceen on helppo lähteä, sillä autamme sinua käytännön järjestelyissä ja pääset matkaan helposti. Kauttamme on mahdollista vuokrata kimppa-asunto ensikuukausiksi, minkä jälkeen autamme löytämään oman asunnon. Barona hoitaa myös lentokustannukset välillä Helsinki-Krakova.

Kohti uusia haasteita ja kansainvälistä uraa?

Älä enää mieti, vaan hae tehtävään nyt ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus asiakaspalvelutiimiimme! Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa työskentelyn ja kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sitoutumaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löytyessä!Huomioithan, että tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä tarkastetaan luottotiedot ja sekä mahdolliset muut luotettavuuden arviointiin liittyvät asiat.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkailethan sähköpostiasi! Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Jarita Laitinen arkisin numerosta 0408382804.

Voit tulla myös keskustelemaan työtehtävästä ja rekrytointiprosessistamme chattiimme arkisin osoitteessa: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/katowice/