(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita IT-tukeen Baronalle Katowiceen
Barona Katowice

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haaveiletko työskentelystä Euroopan sydämessä? Miltä kuulostaa vakituinen työ ulkomailla, jossa pääset kehittymään asiakaspalvelun ja it-tuen ammattilaiseksi? Meillä saattaa olla paikka juuri sinulle vauhdilla kansainvälistyvässä Katowicessa Baronan asiakaspalvelukeskuksessa!

Meillä Baronalla on Puolan Katowicessa tiimi, joka tuottaa erilaisia asiakaspalvelu- ja it-tukitöitä asiakasyritystemme loppuasiakkaille sekä työntekijöille. Meillä työntekijät työskentelevät monipuolisissa rooleissa, ja eteneminen myös haastavampiin asiantuntijarooleihin on mahdollista kokemuksen kasvaessa. Sinut toivottaa tervetulleeksi tiivis työporukka, joka viihtyy yhdessä työn lisäksi myös vapaa-ajalla.

Haemme tiimimme vahvistukseksi nyt uusia asiakaspalvelijoita It-tukeen. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut kunnolla, jonka lisäksi mahtava tiimimme tukee sinua. Tärkeintä on, että olet ja asiakaspalveluhenkinen ja myös motivoitunut oppimaan it-tukena toimimisen salat. Meillä voit aloittaa työskentelyn joustavasti, koska otamme vastaan uusia työntekijöitä joka kuukausi vuoden ympäri. Seuraavat aloitusmahdollisuudet ovat jo helmi- ja maaliskuussa, mutta ethän jätä hakemustasi jättämättä jos suunnitelmiisi sopisi aloittaa myöhemmin.

Mitä työtä teemme

Tehtävämme sisältävät 1. ja 2. asteen it-tukipalveluita. Lisäksi tiimissämme tehdään sovelluspaketointia, palvelinvalvontaa ja palvelukoordinointia. Työskentelemme monikanavaisesti puhelimitse, chatin, sähköpostin ja muiden sähköisten kanavien kautta 24/7. Meillä et jää vuosiksi tekemään samaa tehtävää, vaan voit edetä urallasi oman kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella.

Kenelle työ sopii?

Haemme ennen kaikkea vahvan asiakaspalveluasenteen omaavia henkilöitä. IT-osaamisesta on ehdottomasti hyötyä tehtävässä, mutta valmis alan ammattilainen sinun ei tarvitse olla. Jos sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot, ongelmanratkaisukykyä ja olet motivoitunut oppimaan uutta ja kehittymään alalla, tämä työ voisi sopia juuri sinulle.

Työajat ja palkkaus

Kolmivuorotyö pitää työaikasi vaihtelevina. Työ on vakituinen, ja arvostamme pidempiaikaista sitoutumista. Palkkauksessa noudatamme paikallista työehtosopimusta ja kiinteän kuukausipalkan päälle on mahdollista tienata bonuksia perustuen päivittäiseen tekemiseesi.

Miksi Baronalle Katowiceen?

Elämä Katowicessa tarjoaa työn ohelle paljon muutakin tekemistä ja Katowicenhan tunnetaan mm. Euroopan E-sports kehtona. Kaupunki tarjoaa paljon muitakin harrastusmahdollisuuksia, ja palkkasi takaa hyvän elintason. Myös matkustaminen Puolan sisällä, että Krakovan kautta muualle Eurooppaan on nopeaa ja edullista.

Voit käydä tutustumassa meihin nettisivuillamme: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/katowice/ ja löydät meidät myös Instagramista nimellä baronakatowice.

Autamme urasi alkuun!

Katowiceen on helppo lähteä, sillä autamme sinua käytännön järjestelyissä ja pääset matkaan helposti. Kauttamme on mahdollista vuokrata kimppa-asunto ensikuukausiksi, minkä jälkeen autamme löytämään oman asunnon. Barona hoitaa myös lentokustannukset välillä Helsinki-Krakova. Laita hakemus tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus asiakaspalvelutiimiimme! Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa työskentelyn ja kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sitoutumaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löytyessä!

Kohti uusia haasteita?

Älä enää mieti, vaan hae tehtävään nyt! Huomioithan, että tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä tarkastetaan luottotiedot ja sekä mahdolliset muut luotettavuuden arviointiin liittyvät asiat. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkailethan sähköpostiasi! Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Jarita Laitinen arkisin numerosta 0408382804.