(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita Huutokaupat.com:lle
Mezzoforte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Oletko asiakaspalvelun moniosaaja, joka etsii mielenkiintoista ja monipuolista työnkuvaa kasvavasta yrityksestä? Lue rohkeasti pidemmälle, meillä on Sinulle mielenkiintoinen tarjous!

”Huutokaupat.com on Helsingin Munkkivuoressa sijaitseva arvotavaran nettihuutokauppaan keskittynyt moniosaajien kasvuyritys. Me täällä Huutokaupat.com:ssa haluamme tehdä asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua! Asiakkaamme tavoittavat meidät useassa eri palvelukanavassa, palvelemme sekä ostaja- että myyjäasiakkaitamme puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa. Lisäksi olemme itse aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme siivittääksemme heidät onnistuneisiin kauppoihin. Tiesithän myös että Huutokaupat.com on Suomen suurin autohuutokauppapalvelu verkossa? Vuosittain 15.000 ajoneuvoa vaihtaa omistajaa kauttamme, joten hoidamme myös ajoneuvojen rekisteröintiä.

Haemme nyt joukkoomme asiakaspalvelun ammattilaisia työskentelemään kanssamme Suomen kiinnostavimmassa kauppapaikassa. Töitä meillä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti. Läppä lentää ja toimistomme rennossa ilmapiirissä on helppo viihtyä. Työviihtyvyyteen ja tiimihenkeen panostetaan, tauoilla voit ottaa työkavereiden kanssa vaikka erän pöytäfutista ja päivän päätteeksi jäämme usein porukalla pelaamaan lautapelejä. Työvälineet ovat viimeisen päälle ja kaapit ovat täynnä välipaloja, jotta nälkä ei pääse vaivaamaan työpäivän aikana. Miltä kuulostaa?”

Olet yksi etsimistämme henkilöistä, mikäli olet työotteeltasi itseohjautuva ja vastuuta ottava. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä digitaitoja ja aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Olet myyntihenkinen ja pyrit ongelmanratkaisun lisäksi myös erinomaiseen asiakaskokemukseen. Toivomme, että kielitaidoltasi puhut natiivitasoista Suomen kieltä, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Kiinnostus myytäviä tuotteita (mm. moottoriajoneuvot, koneet ja kiinteistöt) kohtaan ja hyvä kokonaisuuksien hahmotuskyky tekevät työpäivistäsi entistä mielekkäämpiä!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän viihtyisässä ja rennossa työympäristössä, hyvien liikenneyhteyksien päässä ja loistavien työkavereiden parissa. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka ja työt ajoittuvat arkipäisin klo. 8.00-20.00 -välille. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja määräaikaisuuden (12kk) jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen palvelukseen.

Mikäli innostuit, haethan tehtävää oheisen ”hae tätä työpaikkaa” -linkin kautta pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula (046 9234517 julia.harjula@barona.fi).