(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASPALVELIJOITA HUIPPUTIIMIIN, Jyväskylä
ManpowerGroup Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018
ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

 

Manpower on Postin asiakaspalvelukumppani ja talven tullessa etsimme joukkoomme lisää asiakaskokemuksen ammattilaisia!

Mikäli haluat kehittää asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi sekä sytyt siitä, että saat asiakkaat ilahtumaan, sinussa on potentiaalia tulla aidoksi mämppäriläiseksi. 

Haemme nyt asiakaspalvelijoita määräaikaisiin työsuhteisiin ManpowerGroupin asiakaspalvelukeskukseen Jyväskylään!

Tehtävässäsi autat Postin kuluttaja- ja yritysasiakkaita monikanavaisesti puhelimitse, chatin kautta sekä sähköpostilla. Pääset olemaan oman elämäsi McGyver tai Sherlock Holmes ja kohtaamaan mitä erilaisimpia tilanteita, joista selviytyminen vaatii päättelykykyä, kekseliäisyyttä sekä rautaisia hermoja. Haluamme palvella asiakkaitamme maailmanluokan palveluasenteella ja tarjota heille ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen.

Mitä toivomme sinulta 

Toivomme, että sinulta löytyy ominaisuuksia tulla aidoksi mämppäriläiseksi! Me mämppäriläiset olemme tunnettuja ketteryydestä, iloisuudesta, innokkuudesta sekä asiakaslähtöisyydestä. Näemme nopeasti mitä asiakas kaipaa ja tartumme siihen reippaalla palveluasenteella. 

Lisäksi arvostamme, jos opit näppärästi eri asiakaspalvelujärjestelmät ja pystyt myös kiireen keskellä toimimaan huolellisesti sekä nopeasti. Heilahdat sujuvasti ja tavoitteellisesti kirjallisen- sekä puhelintyön välillä ja lisäksi pidämme myös siitä, jos tavoitteellisuus saa sinut syttymään suurempaan liekkiin. Jos olet näppärä palvelemaan asiakkaita myös englanniksi tai ruotsiksi, katsotaan se ehdottomasti eduksi. Aikaisempi kokemus toimisto- tai asiakaspalvelutehtävistä on tietenkin plussa, mutta emme pidä tätä välttämättömyytenä. Jos sinussa on potentiaalia tarjota maailmanluokan asiakaskohtaamisia, koulutamme sinut siihen perusteellisesti.

Mitä tarjoamme sinulle 

Ensimmäiseksi tarjoamme tietenkin innostavan työporukan, jonka yhteishenki on ensiluokkainen. Lisäksi touhuamme porukalla aktiivisen Syke-työnhyvinvointitiimimme innoittamana, joka pitää huolen porukkamme henkisestä ja fyysisestä jaksamisesta myös työn ulkopuolella.  

Toiseksi, meillä kaikilla on joustavat työajat, joihin voi itse vaikuttaa ennalta. Meillä voit työskennellä myös osa-aikaisesti oman elämäntilanteesi mukaisesti.  

Kolmanneksi, meillä noudatetaan PAU-alan työehtosopimusta, joten taskuusi kilahtaa paitsi hyvä tuntipalkka myös lisäansioita erinomaisesta suoriutumisesta! 

Lisätietoa 

Palveluaikamme ovat tällä hetkellä arkisin 8-20, lauantaisin 8-18 ja sunnuntaisin 12-18, joten työvuorot sijoittuvat näiden kellonaikojen välille. Mikäli joku mämppäriläiseksi tulemisessa mietityttää, Team Supervisorit Sara ja Ilari vastaavat mielellään kysymyksiisi! Saran tavoitat numerosta 050 400 5081 ja Ilarin numerosta 0401656707 arkisin klo 15-16. Muissa rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä auttaa rekrytointitiimimme osoitteessa cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810.

Työt alkavat viimeistään 5.11.2018. Määräaikaiset sopimukset tehdään vuoden loppuun asti.

Hae tehtävään osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Olit sitten opiskelija tai kokoaikaista työtä vailla, kannattaa meininkiimme tutustua tarkemmin vaikka somessa! Löydät meidät facesta https://www.facebook.com/MGSCCjyvaskyla/ ja instasta https://www.instagram.com/mgsccjkl/.