(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita Helsinkiin
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme nyt nuorekkaalle ja jatkuvasti kehittyvälle autoalan asiakkaallemme

ASIAKASPALVELIJOITA HELSINKIIN

Työnkuva on monipuolinen ja vaihteleva. Pääset tekemään töitä niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden parissa. Tehtäviin kuuluvan muun muassa huoltoajanvarausten tekeminen, asiakaskokemuksesta huolehtiminen, prosessin sujuvuuden varmistaminen sekä inbound-puhelut. Asiakaspalvelu tapahtuu puhelimitse suomeksi, ajoittain myös englanniksi.

Autoalan tuntemus katsotaan eduksi haussa, mutta se ei ole välttämätöntä. Työtehtävä voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen riippuen elämäntilanteestasi. Myös työsuhteen aloitus voidaan sopia tarkemmin.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Asiakaspalvelijoita Helsinkiin, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Kärkkäinen, heidi.karkkainen@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa.