(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita energia-alalle Kuusamon ja Oulun palvelukeskuksiin
Barona Kuusamo-Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Oletko luontainen haasteiden ratkaisija ja energinen asiakaspalvelija, joka innostuu laadukkaan asiakaspalvelun tuottamisesta ja asiakkaan kokonaisvaltaisesta kohtaamisesta? Kiinnostaako työskentely energia-alalla, jossa voit kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi?

Etsimme asiakaspalvelijoita energia-alan asiakaspalvelutiimiimme Baronalle! Työskentelypaikkasi voi olla joko Kuusamon tai Oulun asiakaspalvelukeskuksessamme.

Millaista työ on asiakaspalvelutiimissämme?

Tehtävässä vastaat energia-alan yrityksen kuluttaja-asiakkaiden yhteydenottoihin ja ratkaiset heidän erilaiset tarpeensa ammattimaisesti sekä erinomaisella palveluasenteella. Asiakastilanteet ovat monipuolisia ja ne voivat liittyä esimerkiksi muutostilanteisiin tai laskutukseen. Työ on hyvin vaihtelevaa ja toisinaan hektistäkin.

Kyseessä on pääasiallisesti puhelinasiakaspalvelutyö, mutta chat ja sähköposti ovat myös mahdollisia työskentelykanavia. Aktiivinen ja ratkaisukeskeinen työote päivittäisessä tekemisessä on erittäin tärkeää, koska haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen!

Odotamme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Tavoitteellisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä
  • Kykyä tarttua itsenäisesti erilaisiin ja monipuolisiin asiakaskohtaamisiin
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja, koska käytössäsi on useita järjestelmiä samaan aikaan

Valmis alan osaaja sinun ei tarvitse olla, sillä perehdytämme sinut hyvin tehtävään! Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä katsotaan eduksi, mutta määrätietoinen ja innostunut asenne työtä kohtaan on kuitenkin tärkeintä. Tarkkuus, hyvä paineensietokyky sekä ratkaisukeskeisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä onnistumisen kannalta. Katsomme eduksesi myös englannin ja/tai ruotsin kielen osaamisen.

Työajat ja palkkaus

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, työt alkavat helmikuun 2021 alussa kattavalla koulutuksella. Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 8-18 välille. Palkkauksessa noudatamme Asiakaspalvelu- ja telemarkkinointi alaa koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta, jossa on mahdollisuus saada myös kielilisää.

Miksi meillä viihdytään?

Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä. Työntekijämme arvostavat mm. monipuolista ja sopivan haastavaa työtämme sekä aidosti yhdessä tekemisen meininkiä! Haluamme työnantajana tarjota myös elämyksiä – meillä voit lähteä vaikka vaihtovuodeksi Espanjan palvelukeskukseen tekemään samaa työtä!

Jätä hakemus jo tänään!

Mikäli koet olevasi etsimämme tiimikaveri ja haluat liittyä energiseen joukkoomme, niin jätä rohkeasti hakemus oheisen lomakkeen kautta! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy 17.1.2021.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkailethan sähköpostiasi! Lisätietoja antaa Sakran Nuojua numerosta 0505716584 arkisin klo 9-10. Palvelukeskuksiimme voit tutustua seuraavista linkeistä: Kuusamon palvelukeskus ja Oulun palvelukeskus.