(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita Elisan tiimiin Baronalle
Barona Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Oletko ongelmanratkaisutahtoinen, asiakaspalveluhenkinen ja ennenkaikkea positiivinen tekijä, jolle multitaskaus on miltei elämäntapa? Ethän tyydy hyvään, vaan haluat joka päivä kehittää itseäsi askel kerrallaan kohti maailmanluokan asiakaspalvelijaa?

Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö Baronalle, Elisan kuluttaja-asiakaspalveluun! Tilausmäärien kasvaessa tarvitsemme apujoukkoja tiimiimme ja työt alkavat jo joulukuun aikana. Valmis ammattilainen sinun ei välttämättä tarvitse olla, sillä koulutamme valitut henkilöt tehtävään.

Mitä Elisan palveluneuvojat tekevät?

Tiimimme työskentelee Elisan kuluttaja-asiakaspalvelun parissa Baronan asiakaspalvelukeskuksessa. Työ on myynnillistä asiakaspalvelua, jota tehdään pääasiassa puhelimitse. Asiakas soittaa sinulle ja tehtävänäsi on ratkaista asiakkaan käsillä oleva asia myynnillisellä otteella. Tehtävässä kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä ja hoidat asian kerralla kuntoon tehokkaasti. Samalla kartoitat asiakkaan tarpeet ja pyrit löytämään juuri hänelle sopivat tuotteet ja palvelut.

Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-19 ja lauantaisin klo 10-16:30 välille. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen täysillä tunneilla. Jos olet esimerkiksi opiskelija, älä jätä hakemusta tekemättä, sillä meillä voi olla tarjota sinulle tunteja opintojesi oheen toiveidesi mukaan!

Millaisia henkilöitä etsimme?

Kaikista tärkeintä on, että olet motivoitunut oppimaan jatkuvasti uutta ja sinua innostaa ihmisläheinen ongelmanratkaisu. Meille ratkaisevinta on, että tykkäät jutustella ihmisten kanssa ja motivoidut yhdessä sovituista tavoitteista ottamatta kuitenkaan turhia paineita. Työpäiväsi aikana pääset hakemaan tietoa monista eri järjestelmistä, joten olemassa olevasta järjestelmäosaamisestasi on varmasti hyötyä. Aiempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tehtävään koulutetaan ja saat täyden tarvitsemasi tuen tiimikavereiltasi ja koko toimistoltamme.

Miten etenemme?

Jätäthän hakemuksesi vaikka jo tänään, mutta viimeistään 24.11. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja pyrimme tekemään valintoja heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.

Huomioithan, että tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä tarkastetaan luottotiedot ja sekä mahdolliset muut luotettavuuden arviointiin liittyvät asiat.

Lisätietoja

Työpaikka sijaitsee Baronan palvelukeskuksessa Joensuun Tiedepuistolla. Meillä tehdään asiakaspalvelua puhelimitse ja chatin välityksellä. Lisäksi teemme tilausten käsittelyä ja laskutustoimeksiantoja. Henkilöstömme on jakautunut näiden asiakkuuksien mukaan eri tiimeihin ja meillä työskentelee tällä hetkellä noin 150 työntekijää.

Heräsikö Sinulle kysymyksiä ja haluat tietää tehtävästä lisää? Ota yhteyttä, niin jutellaan! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12-16 Palvelupäällikkö Mika Laakkonen puhelimitse numerosta 0449528861 tai sähköpostitse mika.laakkonen@barona.fi

Voit tulla myös vierailemaan sivuillamme osoitteessa https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/ ja keskustelemaan Baronan palvelukeskuksilla työskentelystä!