(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita aulapalvelutehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Teetkö sinä työlläsi ihmisten päivästä paremman ja turvallisemman?


ISS Palvelut etsii ammattitaitoisia OSA-AIKAISIA ASIAKASPALVELIJOITA aulapalvelutehtäviin pääkaupunkiseudulle.


Tehtävässä vastaat asiakkaidemme turvallisuudesta ja asiakaspalvelusta toimisto-, virasto-, teollisuus-, pankki- ja vakuutusalanympäristössä. Päivittäiset tehtäväsi koostuvat mm. asiakaskohteessa tapahtuvasta valvonnasta, asiakaspalvelusta, opastamisesta sekä kohteen valvonnasta turvateknisin järjestelmin. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa. Työpäiväsi ovat aina erilaisia ja pääset ratkomaan monenlaisia mielenkiintoisia tilanteita. Työ ajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 07-17 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.


Edellytämme sinulta aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi toivomme sinulta kiinnostusta vartiointitehtäviin sekä voimassa olevaa vartijakortti katsotaan eduksi. Kansainvälisessä työympäristössä tarvitset työssäsi päivittäin sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä. Tehtävään soveltuva turvallisuusalan koulutus (VAT/ TVEAT) katsotaan eduksi.


Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuorojesi suunnitteluun ja henkilökohtaisen elämäsi ja työelämäsi yhteensovittamiseen yhdessä paikallisen työvuorosuunnittelun kanssa. Koska sinä olet tärkein voimavaramme, esimiehesi on aidosti kiinnostunut työstäsi ja hyvinvoinnistasi. Hyvinvointiasi tuemme muun muassa liikunta- ja kulttuuriedulla, vartiointialan ammatti- ja erikoisammattitutkinnoilla sekä valtakunnallisella työterveyshuollolla. Esimies käy asiakaskohteessasi säännöllisesti ja hänellä on mahdollisuus palkita sinua hyvin tehdystä työstä. Lisäksi koulutamme henkilökuntaamme ja huolehdimme, että työssäsi tarvitsemasi taidot ovat ajantasaiset.


Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaisin ja torstaisin kello 8-9 tuotepäällikkö palvelupäällikkö Jaakko Hankkila, puh. 050 439 2235, palvelupäällikkö Petteri Nousiainen, puh. 050 591 8876, palvelupäällikkö Otto Salonen, puh. 050 478 2478 sekä tuotepäällikkö Jami Tuomaala, puh. 050 478 2242.


Kuulostaako juuri sinun työpaikaltasi? Täytä hakulomake oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.1.2020. Käsittelemme hakemuksia joustavasti jo haun olleessa auki.
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/