(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija/toimipistevastaava, Cramo Finland Oy (Helsinki/Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme nykyaikaisia rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluita. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme, palvelujamme ja osaamistamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti heitä kuunnellen. Asiakaskuntaamme kuuluu rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin yrityksiä ja tahoja. Palvelemme myös kuluttajia. Asiakaslupauksemme sinulle on mainio päivä työmaalla.

Haemme nyt kahta asiakaspalvelijaa/toimipistevastaavaa pääkaupunkiseudun alueelle.

Työsuhde alkaa määräaikaisena (6-12 kk) vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä Cramo Finlandille vakituiseksi työntekijäksi. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä mahdollisimman pian.

Päätehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu sekä kaluston hallinta ja kunnossapito pk-seudun toimipisteissämme. Lisäksi vastaat yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa, toimitus- ja palautustilausten hoidosta sekä työturvallisuudesta. Työskentelet tarpeen mukaan pk-seudun eri toimipisteissämme tilanteesta riippuen. Työaika on arkisin klo 7-16 välillä, 38 h / viikko.

Tehtävä edellyttää:
• reipasta asiakaspalveluasennetta
• sujuvaa suomen kielen taitoa (muu kielitaito on eduksi)
• B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on asiakaspalvelulähtöinen asenne, innostunut ja joustava työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Katsomme eduksi rakennusalan tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Olemme jännittävällä matkalla kohti alamme huippua. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä Esa Riikoselta p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.