(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija/Kundbetjänare (vaihde -ja toimistopalvelut)
Confide Toimitilapalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Etsimme nyt tiimiimme

ASIAKASPALVELIJAA/KUNDBETJÄNARE

työskentelemään Espoossa sijaitsevan asiakkaamme toimitiloihin. Asiakkaamme on suomalainen pörssiyritys, jonka asiakaspalvelutiimi koostuu useasta ammattilaisesta.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden palveleminen puhelimitse suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Vaihteeseen saapuvat puhelut tulevat yrityksiltä, kuluttajilta ja yhteistyökumppaneilta niin Suomesta, Ruotsista kuin ulkomailtakin. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat mm. yleiset toimistotyöt, kuten postitus ja järjestelmäämme tehtävä raportointi.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai puhelimitse tehtävästä työstä. Työ edellyttää sinulta sujuvaa suomen-, ruotsin- ja englanninkielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Työssä menestyminen edellyttää sinulta asiakaspalveluhenkistä, ahkeraa ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Sinulla on positiivinen asenne ja vahvat yhteistyötaidot, jotka tekevät sinusta erinomaisen tiimin jäsenen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, mukavan ja rennon työyhteisön, jossa saat olla oma itsesi. Tulet osaksi osaavaa ja pirteää tiimiä, joka antaa sinulle kattavan perehdytyksen sekä tuen päivittäiselle työllesi. Menestymällä työtehtävässäsi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan ansaintatasoosi. Työ on kokoaikainen ja työajat sijoittuvat arkisin klo 8:00-18:00 välille. Työsuhteessa noudatamme kiinteistöpalvelualan toimihenkilöiden työehtosopimusta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Aloitamme haastattelut hakuajan puitteissa, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi www.voima.info -sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Toteutamme valinnan yhteistyössä Voiman kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Sonja Kuivasaari p. 050 437 2778.