Asiakaspalvelijaksi Epic Autokouluun
Go On Turku

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Hei sinä, iloinen, asiakaspalveluhenkinen ja reipas tyyppi töitä vailla? Hieno juttu, jatka lukemista!

Etsimme nyt 1.6.2021 Raision Myllyyn toimipisteeseen

ASIAKASPALVELIJAA

autokoulun asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse sekä kasvotusten. Asiakaspalvelun lisäksi käsittelet autokoulun oppilaiden tietoja ja käytät yrityksen sisäisiä tietojärjestelmiä. Olet myyntihenkinen, et pelkää ehdottaa asiakkaalle lisäpalveluita, kuten lisäajotunteja tai vaikkapa moottoripyöräkorttia! Omaat hyvän pelisilmän, olet huumorintajuinen ja kaikessa toiminnassasi aina asiakaslähtöinen.

Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä. Plussana myyntihenkisyys, englannin ja ruotsin kielitaito, tietotekniset taidot sekä aiempi kokemus asiakaspalvelusta. Mikään Excel-guru sinun ei tarvitse olla, mutta perusasioiden on hyvä olla hallussa, koska käytät työssäsi yrityksen järjestelmiä sekä sähköpostia. Toivoisimme sinun olevan huolellinen ja täsmällinen, ripeä otteissasi sekä valmis tarttumaan töihin.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen, osa-aikaisen työsuhteen ja energisen ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen. Viikkotyötunnit ovat n. 30 tuntia/viikko ja työajat sijoittuvat kauppakeskuksen aukiolojen puitteissa ma-pe klo 12-20, lauantaina 10-19 ja sunnuntaina 12-18 välille, eli toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen.

Työllistyt aluksi vuokratyösuhteeseen Go Onin kautta ja pääset Go Onin henkilöstöetujen piiriin välittömästi. Myöhemmässä vaiheessa sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan Epic Autokoulun omaan organisaatioon. Epic Autokoulu tarjoaa sinulle myös hyvät henkilöstöetuudet sekä kouluttautumismahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Hyvä homma! Laita hakemus tulemaan alla olevasta linkistä, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimi ripeästi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Värikkäästi ja hauskasti teipatuista kouluautoistaan tunnettu Epic Autokoulu Oy on vuonna 2013 perustettu moderni autokouluketju, joka työllistää toista sataa liikenneopetusalan ammattilaista sekä useita alihankkijoita. Vuositasolla ajokortin Epic Autokoulu Oy:n kautta saa liki kymmenen tuhatta tyytyväistä asiakasta. 

Yrityksen yhtenä päätehtävänä on kehittää ja modernisoida autokoulualaa pyrkimällä jatkuvasti innovoimalla uusia sekä tehokkaita menetelmiä ja työkaluja laadukkaan liikenneopetuksen tueksi. Epic Autokoulu Oy toimii maanlaajuisesti toiminnan alati laajentuessa. Epic Autokoulu Oy rakentaa selkeää visiota autokoulualan huomisesta ja haluaa olla alan kehityksen kärjessä, niin opetusmenetelmiltään, teknologialtaan kuin myös asiakaskokemuksen luomisessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449987
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Raisio