(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija/Hämeen kuljetuspiste Oy
HÄMEEN KULJETUSPISTE OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019
HÄMEEN KULJETUSPISTE OY
Päijät-Hämeessä toimivan Hämeen Kuljetuspiste Oy:n vahvuutena on paikallisten palvelujen tuottaminen paikallisille yrityksille, yhteistöille ja yksityisille. Olemme sitoutuneet tuottamaan laadukasta palvelua kaikissa tilanteissa ja joustamaan asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Olemme toimineet nykyisellä nimellämme vuodesta 2011. Kokemuksemme ja asenteemme ansiosta meistä on tullut vahva vaikuttaja koko Lahden talousalueen ympäristönhuollossa.

Olemme osa Encore ympäristöpalveluita.
Toimenkuva
Etsimme vahvasti kasvavalle Hämeen Kuljetuspisteelle itsenäiseen työhön kykenevää ASIAKASPALVELIJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työpiste sijaitsee Lahden Lotilassa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työaika ma-pe klo 8.00-16.00 / 37,5h/vko. Tehtävässä toimit vahvassa yhteistyössä työnjohtajien sekä kuljettajien kanssa. Etsimme tehtävään huipputyyppiä, joka on valmis sekä itsenäiseen että tiimityöhön.

Työtehtävät:
- Puhelin ja sähköposti asiakaspalvelu
- Yleiset toimistotyöt
- Avustava ajojärjestely
- Avustavat laskutusasiat
- Raportointi esimiehelle
Odotamme sinulta
- Office-ohjelmisto tulee olla hyvin hallussa, etenkin excel
- Halu oppia uutta ja kehittyä jatkuvasti
- Pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä tiimissä
- Kokemus logistiikka alalta katsotaan selkeäksi eduksi mutta se ei ole välttämätön

Tarjoamme:
- Lounasetu
- Liikunta/kulttuurietu
- Hyvät mahdollisuudet edetä uralla
Koulutus ja työkokemus
Kaupallisen ja/tai logistiikka alan koulutus/työkokemus katsotaan selkeäksi eduksi.
Muut tiedot
Tarkoituksemme on löytää henkilö, joka aloittaa perus asiakaspalvelu ja toimistotehtävissä ja pystyy tulevaisuudessa kasvamaan työnjohtajan rooliin. Emme siis etsi välttämättä valmista ammattilaista.
Kiinnostuitko tästä HUIPPUPESTISTÄ, hae tehtävää vapaamuotoisella hakemuksella ja liitä ansioluettelosi palkkatoivomuksineen lahti@vmp.fi otsikolla "Kuljetuspiste" 17.11.2019 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Niko Reinikainen puh. 0403558994 (ma-pe klo 9.00-15.00) tai lahti@vmp.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.11.2019 mennessä.