Asiakaspalvelija
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haemme asiakaspalvelijoita kokoaikatyöhön - etätyömahdollisuus!

Jos olet kiinnostunut asiakaspalvelusta, olet ystävällinen, myynti- ja ratkaisuhenkinen, ripeä mutta huolellinen, painetta kestävä täysi-ikäinen henkilö, tämä työ on kuin luotu sinulle!

Asiakasneuvojana palvelet asiakkaita tilanteesta riippuen puhelimessa, chatissä tai sähköpostissa. Asiakas ottaa aina yhteyttä ja yhteydenoton aiheena voi olla esimerkiksi sopimus- tai laskutusasia, ajanvaraus tai jonkinlainen tekninen kysymys. Asiakaspalvelun ohella tehdään myös lisämyyntiä. Koulutuksen jälkeen työtä on mahdollista tehdä myös etänä.

Hakijalta odotetaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä perustason IT-osaamista. Eduksi katsotaan lisäksi englannin, ruotsin tai venäjän kielen taidot. Paineensietokyky on avainasemassa, kun tilanteet muuttuvat ja linjoilla käy kuhina. Sinun tulee olla myös valmis vuorotyön vaihteleviin työaikoihin.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn mukavassa työilmapiirissä, jossa huumori on iso voimavara. Kiinteän tuntipalkan lisäksi sinun on mahdollista saada henkilökohtaiseen suoritukseesi pohjautuvaa bonusta.

Mikäli ilmoitus herätti kiinnostuksesi ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, täytä hakemus heti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!

Vakka-Suomen Puhelin, tuttavallisemmin VSP, on yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista. Erikoisosaamisena on tuottaa ylivoimaista asiakaspalvelua yli 100:lle Suomen tunnetuimmille ja omien alojensa johtaville brändeille kuten esimerkiksi VR:lle, Viking Linelle ja Otavamedialle.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Oletko eezysti onnekas? Lähde töihin ja kokeile! Jokainen työntekijämme osallistuu automaattisesti 500 euron arvoisen GoGiftin Superlahjakortin arvontaan! Arvonnat suoritetaan 1.9.21, 3.1.22 ja 2.5.22.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1539730
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Itä-Uusimaa, Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Sipoo, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Mäntsälä, Pornainen, Vantaa