Asiakaspalvelija
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Motivoidutko työssäsi ihmisten kohtaamisesta ja haluatko lisää kokemusta asiakaspalvelutehtävistä? Tervetuloa Personalhusetille, me autamme sinua urapolullasi!

Haemme nyt Turkuun ja lähialueille liikkuvaa ASIAKASPALVELIJAA jalometallien pariin.

Asiakkaamme on erikoistunut jalometallin kierrätykseen ja sijoitustuote kauppaan. Etsimme heille asiakaspalvelijaa Turun alueelle. Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden tapaamisia eri kohteissa Turun lähialueilla muun muassa kauppakeskuksissa. Tapaamiset ovat sovittu jo etukäteen ja sinun vastuullesi kuuluu asiakaspalvelu ja ostotehtävät. Jos sinulla on aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta, mahtavaa! Jos kokemusta ei ole vielä kertynyt, ei hätää! Tämä työ ei vaadi mitään aikaisempaa työkokemusta, sillä sinut perehdytetään kattavasti alalle ja työtehtävään. Oikeanlainen asenne ja luotettavuus ovat tärkeimmät valttisi, mitä tarvitset tässä tehtävässä menestyäksesi. Työssä on tärkeää pystyä matkustamaan Turun alueella, sillä teet asiakaspalvelutyötäsi eri kohteissa.


Mitä odotamme työntekijöiltä

Nautit asiakaskohtaamisista ja osaat palvella asiakkaita Suomen kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Sinulla on myös ajokortti ja oma auto, millä pääset liikkumaan. Työ tapahtuu Turun talousalueella noin 100 km säteellä ma -pe ja työkohteet ilmoitetaan sinulle 1 -2 viikkoa aikaisemmin. Edellytämme sinulta nuhteetonta taustaa. Loppujen lopuksi, mitä koemme tärkeimmäksi piirteeksi työntekijässä on, että asenne on kohdallaan! Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta sinulla on yrityksen täysi tuki käytettävissäsi.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia paljon uutta jalometalleista tämän työn myötä sekä vakaata työsuhdetta. Tuntipalkka on 13€/h ja lisäksi sinulle maksetaan myös ruokarahat sekä kilometrikorvaukset. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus heti tänään oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu profiilisi haun alle. Voit myös soittaa suoraan henkilöstökonsultti Sari Europaeukselle p. 050 569 6009, tai laittaa sähköpostia ositteeseen: sari.europaeus@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1512088
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi