Asiakaspalvelija
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Asiakaspalvelija saksalaiselle premium-automerkille

Tähtäimessä asua Kreetalla ja työskennellä maailman johtaviin kuuluvan automerkin asiakaspalvelijana?

Haluaisitko päästä työskentelemään kauniille Kreetan Saarelle? Saarelle, josta löytyy kauniita rantoja ja, jossa ilmasto on todella miellyttävä koko vuoden ympäri. Etsimme tällä hetkellä motivoituneita ja palveluhenkisiä asiakaspalvelijoita maailman johtaviin kuuluvan automerkin asiakaspalveluun. Oletko asiakaslähtöinen ja ymmärrät ensiluokkaisen asiakaspalvelun tärkeyden – Mikäli kyllä, olet henkilö, jota etsimme tähän työhön!

Meillä on jatkuva haku käynnissä asiakaspalvelutehtävään ja täyttämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä.

----------------------------------

Asiakasyritys

Asiakkaamme on saksalainen, autoalan johtaviin yrityksiin kuuluva maineikas toimija. Palvelemme heidän asiakkaita 24/7, ympäri vuoden ja tarjoamme heille asiantuntevaa neuvontaa juuri silloin kun he sitä tarvitsevat. Opit tulemaan asiakaspalvelun ammattilaiseksi ja saat runsaasti hyödyllistä oppia autoalasta sekä asiakaspalvelukokemuksen kehittämisestä. 

Työnkuva

Tehtävänkuvasi on pääasiassa ottaa vastaan puheluita sekä sähköposteja asiakkailta ja hoitaa kaikki kontaktit tehokkaasti, asiakaslähtöisesti sekä totta kai hyvällä positiivisella asenteella. Työtä tehdään kokoaikaisesti 37,5h per viikko ja eri vuoroissa.

 ----------------------------------

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että sinä haluat auttaa ihmisiä ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaisella tasolla, olet yli 18-vuotias ja ymmärrät erinomaisen palvelun merkityksen. Pidät huolen, että asiakkaalla on keskustelun aikana ja sen jälkeen tunne, että hän on tullut kuulluksi ja hänen asia on saatu ratkaistua. Aiempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä on suureksi eduksi. Työtä tehdään suomen lisäksi myös englanniksi, joten odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen osaamista. 

On erityisen tärkeää, että olet valmis sitoutumaan tehtävään ja Kreetalla asumiseen pidemmällä tähtäimellä.

Mitä etuja tarjoamme?

Ensisijainen etu on päästä osaksi mahtavaa työporukkaa, johon on todella helppo tulla uutena työntekijänä. Myös muut tänne töihin saapuneet henkilöt ovat tehneet ison päätöksen ulkomailla asumisen ja työskentelyn osalta, joten otamme aina uudet työntekijät erittäin lämpimästi vastaan.

Tarjoamme myös:

 • Monia kehitysmahdollisuuksia talon sisällä 
 • 14 kuukausipalkkaa vuodessa (luit oikein! 2 ekstrapalkkaa vuosittain)
 • Lento Suomesta Kreetalle
 • Asuminen ja sen kustannukset koko työsuhteen ajan (ainoastaan sähkö tulee maksaa itse, ellei sinua ole erikseen pyydetty tekemään työtä etänä, jolloin Teleperformance maksaa sinulle erillistä tukea sitä varten)
 • Kuukausipalkka + tehtäväkohtaiset bonukset
 • Upeat kollegat ja täysin uudenlainen työympäristö
 • Erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia

----------------------------------

Meillä on myös monia erilaisia urapolkuja, tarjoamme esimerkiksi Nordic Trainee -ohjelmamme - JUMP! Jonka avulla on mahdollista saada lisää tietoa erilaisista rooleistamme ja kehittää omia ominaisuuksia. Kurssi valmistaa sinut urasi seuraavaan vaiheeseen jo ennen hakemustasi, kun uusia rooleja tulee sisäisesti hakuun!

 

Toteutan haastatteluja parhaillaan ja valintoja tehtävään tehdään pikaisesti. Laita hakemusta tulemaan heti - otan yhteyttä ja kerron lisää. Teemme työhön valituille taustaselvityksen rekrytointiprosessin aikana.

Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä, paikkoja tähän projektiin on auki vain harvoin!

Kysymyksiin vastailee Hanian päässä rekrytoija 

Emmi Tiala +358 50 463 3229 
Email: emmi.tiala@teleperformance.com


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1508106
 • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 14.11.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi, Kreikka