Asiakaspalvelija
Citywork

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Etsimme asiakaspalvelijoita ja autojen siirtäjiä kevätsesonkiin usealle eri pääkaupunkiseudun toimipisteelle!

Oletko henkilö, jonka hymy ei hyydy tiukimmassakaan paikassa, asiakaspalvelun into virtaa suonissasi ja kestät hektistä ja kiireistä arkea? Olet ehkä toiminut esimerkiksi pikaruokaravintolan kiireisessä arjessa ja saanut yllä mainitut taidot ja kokemuksen sieltä?

Työ alkaa heti ja työtä on tarjolla 3-5 viikkoa, sään salliessa pidempäänkin. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-20 välillä ja mahdollisesti lauantaisin klo 9-14. Sinulta toivotaan joustavuutta työaikojen suhteen, sillä päivät saattavat venyä.

Työtehtävissä pääset hoitamaa ajanvarausta, autojen siirtämistä rengasasentajille renkaiden vaihtoon ja pihalle asiakkaalle asennuksen jälkeen. Lisäksi työtehtävät sisältävät mahdollisesti myös paikan päällä tehtävää myyntiä. Sinulta toivotaan motivaatiota tehdä töitä täydellä innokkuudella koko sesongin ajan sekä hyvää kiireen sietokykyä. Sesongin työ on hektistä, joten sinulta vaaditaan ripeää työotetta - huolellisuutta kuitenkaan unohtamatta!

Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten aiempaa kokemusta autoalalta et edes tarvitse! Kokemuksen asiakaspalvelusta katsomme eduksesi tehtävään, mutta kuten mainittu - tärkeintä on reipas asenne ja halu tehdä töitä! Edellytys työsuhteelle on voimassa oleva B-ajo-oikeus, jonka tarkastamme sinulta vielä ennen työsuhteen alkamista.

Psst! Meillä muuten maksetaan palkka joka viikon perjantaina! Kiinnostuitko? Varaa itsellesi nopeasti paikkasi sesonkiin!

Hae paikkaa ohessa olevan linkin kautta, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Wilma Niskanen arkisin klo 8-14, puh. 040 121 7148 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@citywork.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1500956
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Wilma Niskanen arkisin klo 8-14, puh. 040 121 7148 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@citywork.fi.