Asiakaspalvelija
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Nautitko monipuolisista myynnin ja asiakaspalvelun tehtävistä? Oletko hyvä luomaan uusia pitkäkestoisia asiakassuhteita ja ylläpitämään jo olemassa olevia? Siinä tapauksessa meillä olisi tarjota sinulle inspiroiva työpaikka kasvavassa yrityksessä.

Asiakasyrityksemme Nordrum etsii tällä hetkellä asiakaspalvelijaa vakituiseen työhön pääkaupunkiseudulle. Nordrum Oy kuuluu Byggmax -konserniin ja on Skånska Byggvaror AB:n tytäryhtiö Suomessa. Yritys erikoistuu yli 50 vuoden kokemuksella lasiterraseihin, verantoihin ja kasvihuoneisiin, tarjoten käteviä rakennuspaketteja niin kotiin kuin mökillekin.

Työtä tehdään aluksi Helsingin Kalasataman toimistolta käsin, mutta syksyn 2021 aikana Vantaan Jumbon läheisyyteen avataan Suomen ensimmäinen showroom, joka toimii jatkossa työpisteenä.

Työtehtävät pitävät sisällään asiakaspalvelua kasvotusten, puhelimitse sekä sähköpostitse koskien Nordrum Oy:n tuotteita, verkkokauppatilauksia, tarjouspyyntöjä, asennusohjeita ja palautteita. Työtehtävät suoritetaan niin toimistossa kuin liiketilassakin, jonka myötä pääset työskentelemään usean eri asiakasrajapinnan parissa.

Haemme tehtävään aurinkoista, asiakaspalveluhenkistä, ulospäin suuntautunutta ja myyntihenkistä työntekijää, joka haluaa kehittää osaamistaan uusien tuotteiden parissa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista taitoa sekä tietotekniikan perusosaamista. Suureksi eduksi katsomme myös ruotsin kielen osaamisen. Tiettyjen sesonkien aikana työssä saattaa esiintyä kiirettä, jonka myötä toivomme myös paineensietokykyä, joustavuutta sekä kyvykkyyttä toimia useiden työtehtävien kanssa samanaikaisesti.

Tarjoamme sinulle nuorekkaan ja kasvavan yrityksen tuomat mahdollisuudet kehittyä urallasi, sekä kannustavat ja hyvällä huumorilla höystetyt työtoverit.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV, hakemuskirjeesi sekä palkkatoiveesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1488215
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Kaupan ala, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kim Oljemark (kim.oljemark (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Helsinki, Helsinki, Vantaa