Asiakaspalvelija
Carglass Tuulilasivarikko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Carglass/Tuulilasivarikko Oy on osa Belron-konsernia, joka on maailman johtava autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen keskittynyt yritys. Belron työllistää yli 30.000 henkilöä 40 maassa, ja yritys palveli vuonna 2020 yli 14 miljoonaa autoilevaa asiakasta. Suomessa on tällä hetkellä 24 Carglass® autolasikorjaamoa, ja yritys on vahvassa kasvussa. Tuotteiden maahantuonnista ja tukkumyynnistä vastaa IHD-Glas omana liiketoiminta-alueenaan. Tuulilasivarikko Oy:n henkilöstömäärä on noin 70 ja pääkonttori sijaitsee Raisiossa.

Haluaisitko työskennellä kasvavassa yrityksessä osana ammattimaista, rentoa ja innostavaa työyhteisöä? Tuulilasivarikko Oy:n Customer Experience Center -tiimiin on etsinnässä asiakaspalvelija kehittämään ja ylläpitämään korkealaatuista asiakaskokemusta. Työsuhde on vakituinen, ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan Tuulilasivarikon kirjoille. Työ alkaa, kun sopiva henkilö löytyy, joten haethan tehtävää jo tänään.

Asiakaspalvelijana työpäiväsi rungon muodostavat puhelujen vastaanottaminen, verkkotilausten käsittely sekä asiakkaiden tukeminen ja tekninen neuvonta esimerkiksi oikeiden tuotteiden löytämiseksi. Lisäksi vastaat tarjouspyyntöihin ja tiedusteluihin. Erinomaisten asiakaskokemusten rakentamisen ohella työpäivääsi sisältyy hallinnollisia, tarkkuutta ja huolellisuutta vaativia tehtäviä, esimerkiksi tilausten käsittelyä. Työskentelykielinäsi käytät suomea ja ruotsia.

On tärkeää, että kaikki asiakkaat palvellaan yrityksen konseptin mukaisesti ja heidän odotuksensa ylitetään, joten sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja jo työkokemusta asiakaspalvelutyöstä eri kanavissa. Et hätkähdä kiirettä tai eri tietojärjestelmien käyttöä, vaan positiivinen asenne sekä oma-aloitteinen työskentelyote kuvaavat sinua ja tapaasi toimia. Dynaamisessa työympäristössä vaaditaan paineensietokykyä, ratkaisukeskeisyyttä, sopeutumista nopeastikin muuttuviin tilanteisiin ja hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta. Vastavuoroisesti asiakaspalvelijan saappaissa pääset työskentelemään itsenäisesti ja myös oppimaan uutta.

Työaika sijoittuu arkipäiviin, ja tuleva työpisteesi sijaitsee Raisiossa, jossa sinua odottavat mukavat työkaverit. Tuulilasivarikko Oy on yritys, jossa ihmiset ovat tärkeitä ja työntekijöiden osaamiseen ja viihtyvyyteen todella panostetaan. Tarjoammekin sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä osaksi asiantuntevaa ja yhteen hiileen puhaltavaa porukkaa!

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän siis meille ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527 tai maarit.jolla@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot