Asiakaspalvelija

Unident
Tietoa tehtävästä

Etsimme asiakaspalvelijaa

Haemme positiivista ja palveluhenkistä asiakaspalvelijaa Unident Suomen myyntitiimiin Helsinkiin.

Toimit aktiivisesti yhteistyössä asiakkaidemme ja muun myyntiorganisaation kanssa. Päivittäisessä työssäsi tulet vastamaan asiakkaiden yhteydenottoihin puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Työaikasi sijoittuu arkisin klo 8-16 välille. Tehtävässä työskennellään pääosin suomen kielellä, mutta ruotsin ja englannin kielitaito katsotaan eduksi. Olet koulutukseltasi hammashoidon ammattilainen tai sinulla on alalta työkokemusta. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Et kaihda rutiinitehtäviä ja olet tottunut pitämään useita lankoja yhtä aikaa käsissäsi.

Tarjoamme työpaikan yhdessä Pohjoismaiden suurimmista hammasalan yrityksistä, ammattitaitoisen tiimin sekä haastavat, vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät. Pääset myös mukaan kehittämään toimintaamme yhdessä emoyrityksemme kanssa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kaikki hammashoidon tuotteet yhdestä paikasta.

Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Metsälässä osoitteessa Niittylänpolku 16. Työn aloitusajankohta sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Inkeröinen, puh. 040 742 9925

Hakemukset ja CV:t palkkatoivomuksineen sähköpostitse otsikolla "Asiakaspalvelija" osoitteeseen kaisa.inkeroinen@unident.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.4.2021. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävän sopivan hakijan löytyessä.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 16.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tietoa työnantajasta