Asiakaspalvelija
Taloasema Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Haemme Taloasema Oy:n keskusyksikköön Vantaan Veromieheen myyntihenkistä asiakaspalvelun taitajaa puhelinvaihteeseen sekä ajanvaraukseen - tulisitko sinä Taloasemalle tekemään Suomen mukavinta asiakaspalvelua?

Taloasemalaisille isännöinti on sydämen asia. Huolehdimme suurella ylpeydellä asiakkaidemme tärkeimmästä omaisuudesta ja tunnemme siihen liittyvän vastuun. Pidämme työstämme ja se näkyy kaikessa toiminnassamme.

Tehtävä on uusi ja työnkuva muovautuu valittavan henkilön mukaan.
Keskeisiä puhelinvaihteen työtehtäviä ovat soittopyyntöjen jättäminen isännöitsijöille, vikailmoituksien välittäminen huoltoyhtiöille, sauna- ja autopaikkavarauksien hallinnointi sekä muutoksista tiedottaminen taloyhtiöiden isännöitsijöille sekä kirjanpitäjille. Lisäksi työtehtäviin kuuluu potentiaalisten asiakkaiden kontaktointi puhelimitse. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi myös toimiston viihtyvyydestä, asiakirjojen skannauksesta, tarviketilauksista, sekä erilaisten rekistereiden ja asiakastietolistojen ylläpidosta ja päivityksestä.
 

Mitä odotamme sinulta?

Haemme joukkoomme mukavia ihmisiä. Odotamme, että sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja viestit luontevasti asiakkaiden kanssa, viihdyt asiakaspalvelun eri tehtävissä ja koet erityisesti puhelintyön omaksesi.
Pystyt pitämään useat langat käsissäsi myös hektisinä päivinä ja osaat luovia sekä ratkaista erilaisia asiakaspalvelutilanteita oma-aloitteisesti ja tehokkaasti. Sinulla on hyvät it-taidot, omaksut helposti uusia järjestelmiä ja käytät sujuvasti Office-ohjelmia. Asiakaspalvelun lisäksi olet innostunut myyntityöstä. Ja mikä tärkeintä, hymysi kuluu äänestäsi.
Emme edellytä kokemusta isännöintialasta, mutta luemme sen eduksi. Työ hoituu suomeksi, mutta sujuva keskustelu ruotsiksi ja englanniksi katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset vaikuttamaan suoraan tuhansien suomalaisten asumismukavuuteen.
Käytössäsi ovat modernit työvälineet. Pidämme huolta henkilökunnastamme ja käytössämme on hyvät työsuhde-edut.
Saat välittömät ja hauskat työkaverit ja kannustavan työyhteisön. Työyhteisömme on tiivis ja ennen kaikkea haemme joukkoomme henkilöä, joka sopii porukkaan. Asialliset hommat hoidetaan, mutta muuten emme pönötä. Meillä saa olla kokonainen ihminen ja arvostamme nauramista työpaikalla. Taloasemalla töitä tehdään suurella sydämellä ja annamme sen näkyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 21.2.2021 mennessä osoitteeseen elina.rapo@taloasema.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422274
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Vantaa
  • Lisätietoja antaa: 11.2, 16.2 ja 18.2 klo. 10-11.30 Elina Rapo, puh. 040 773 3624, elina.rapo@taloasema.fi