(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Asiakaspalvelija

Etsimme asiakasyrityksellemme, Jussinmäki.netille, henkilöä, joka tulee työskentelemään verkkokaupan asiakaspalvelun parissa - niin puhelimitse, chatissa kuin somessakin. Asiakasyrityksemme on erikoistunut ajoneuvojen valaisimien maahantuontiin, kauppaan sekä valmistukseen, mutta tuotevalikoimaan kuuluvat myös esim. ammattityökalut teollisuuteen ja korjaamoille. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä asiakasyrityksen ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välillä ja tarve on vakituinen. 

----------

Mitä etsimme:

Etsimme reipasta ja hyväntuulista asiakaspalvelijaa. Työ on kokoaikainen ja ajoittuu arkipäiville. Tehtävään valittu henkilö tulee vastaamaan niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaidenkin kysymyksiin. Tuotteita on paljon, joten nopea oppimiskyky on ehdottomasti eduksi. Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään osana tiimiä, joten valmiiksi hankittu tietämys kaikista asiakasyrityksemme tuotelinjoista ei ole vaatimuksena. Sujuva suomen kielen taito on edellytyksenä ja hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Tehtävään valittu henkilö käsittelee myös verkkokauppatilauksia, johon sisältyy tavaran vastaanottoa, keräilyä sekä pakkaamista.

----------

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme kokoaikaisen, pitkäaikaisen työn asiakasyrityksessämme.

Palkka: Sopimuksen mukaan

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 17.1.2021

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 1853
rami.korpi@eezy.fi

www.eezy.fi