(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Etsitkö töitä asiakaspalvelun parista? Oletko asiakaslähtöinen ja iloinen persoona?

Haemme asiakaspalvelijoita asiakkaillemme ympäri pääkaupunkiseutua monipuolisiin asiakaspalvelun tehtäviin. Haemme osaajia erilaisilla taustoilla, joten voit olla jo kokenut alan ammattilainen, vasta asiakaspalvelun parissa aloittanut työntekijä tai siitä kiinnostunut, kenties tulevaisuuden tähti. Kun olet osana järjestelmäämme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva asiakaspalvelutyö aukeaa. Kätevää eikö totta!

Työtehtäviisi voi sisältyä esimerkiksi asiakkuuksien hallintaa, tilausten käsittelyä ja aulapalvelua. Kaikissa tehtävissä tärkeimmässä roolissa on kuitenkin asiakaspalvelu, joka voi tapahtua niin kasvokkain kuin puhelimitse ja sähköpostitse, tai muiden sähköisten kanavien kautta.

Arvostamme:

- Aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä

- Asiakaslähtöistä positiivista otetta työhön

- Aitoa halua auttaa sekä kohdata asiakkaita iloisesti ja energisellä asenteella

- Hyviä vuorovaikutustaitoja

- Kielitaitoa (suomen ja englannin lisäksi)

- Kokemusta erilaisista järjestelmistä, nopeaa oppimistapaa ja hyvää paineensietokykyä

- Myynnillistä asennetta

Tämä kaikki on eduksi, mutta into asiakaspalvelutyöhön ja oikea sekä pelkäämätön asenne monipuolisia työtehtäviä kohden on kaiken a ja o.

Tarjoamme sinulle:

- Innostavien asiakaspalvelutehtävien lisäksi mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja olla mukana luomassa erinomaisia asiakaskokemuksia

- Merkityksellisen työn, jossa saat olla osana tekevää ja innostavaa tiimiä sekä organisaatiota

- Omaan arkeesi ja elämääsi sopivan tehtävän, sillä meiltä löytyy eri pituisia työsuhteita erilaisiin elämäntilanteisiin

Hakuprosessi:

Lähetä meille tämän hakuilmoituksen kautta CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ja kerro meille osaamisestasi. Huomioithan, että voit lähettää hakemuksesi tehtävään vain tämän hakuilmoituksen kautta. Sinun ei tarvitse täyttää sähköistä hakulomakepohjaa vaan riittää, että liität CV:si sekä hakemuksesi osaksi yhteystietoja. Merkitsethän myös suosittelijan yhteystiedot.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä myöhemmin, jos profiiliasi vastaava tehtävä aukeaa.

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Yhteydenottoasi odottaa WorkPower 360° tiimin HR-konsultti Heta Rohkimainen, heta.rohkimainen@workpower.fi 

Avainsanat: Asiakaspalvelu, Uusimaa