(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Asiakaspalvelija / Myyjä

Etsimme Seinäjoen Ideaparkissa sijaitsevaan Esprit-vaateliikkeeseen osa-aikaisia myyjiä / asiakaspalvelijoita. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Espritin ja Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa.

Esprit on vuonna 1968 perustettu kansainvälinen muotimerkki ja sillä on myymälöitä yli 40:ssä maassa. Espritin ilme on rento ja muistuttaa meitä aurinkoisesta elämänasenteesta. Espritin myymälästä löytyvät niin naisten kuin miestenkin vaatteet ja asusteet.

----------

Mitä etsimme:

Etsimme henkilöitä, jotka ovat asiakaspalvelijoita isolla A:lla. Mikäli et mene hyllyjen väliin piiloon viikkaamaan vaatteita kun asiakkaita saapuu liikkeeseen sisään, saatat olla etsimämme henkilö. Tahdomme löytää henkilöitä, joilla on tahtotila palvella asiakkaita kaupallisella otteella. Työ on osa-aikaista ja ajoittuu enimmäkseen ilta- ja viikonloppuaikoihin, joten työ sopii erinomaisesti toisen työn rinnalle tai opiskelujen ohelle, mutta etsimme myös päivävuoroihin kykenevää tekijää.

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme hakijoilta erinomaista asiakaspalveluasennetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista otetta, mikä tulee hyvän asiakaspalvelun kautta. Eduksesi on aikaisempi kokemus kaupan alalta, mutta se ei suinkaan ole edellytys tehtävässä menestyäkseen.

----------

Mitä tarjoamme:

Työ on osa-aikainen.

Palkka: Kaupan alan TES

Työt alkavat lokakuun 2020 alussa. Voit itse vaikuttaa siihen, miten pitkään hommat jatkuvat, sillä mikäli osoitat olevasi tulevaisuuden myyntitykki, asiakkaita luulisi riittävän.

----------

Miten haet työpaikkaa:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi heti ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 23.9.2020

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
Henkilöstöasiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 1853
rami.korpi@eezy.fi

www.eezy.fi