(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Nyt etsimme asiakaspalvelutiimiimme rohkeita, lämminsydämisiä tekijöitä, jotka etsivät haasteita, mahdollisuuksia ja vastuuta. Juuri sinä saatat olla etsimämme henkilö ja tiimimme puuttuva palanen! Töitä on tarjolla ympäri Suomen, joten hae rohkeasti olinpaikastasi riippumatta!

Nyt etsimme 2 henkilöä Forenomin asiakaspalveluun sekä myyntipalveluun. Etsimämme henkilöt työskentelevät Forenomin asiakaspalvelussa sekä myyntipalvelussa. Työskentelet joko joustavassa roolissa Forenomin myyntipalvelussa sekä asiakaspalvelussa tarpeen mukaan.

Haluamme olla edelläkävijöitä ja olemmekin Forenomilla ottaneet käyttöön chat-palvelun sekä Whatsappin osaksi yhteydenottokanaviamme. Tehtäväsi on pääsääntöisesti palvella asiakkaita chatin ja Whatsappin kautta, mutta myös puhelimitse sekä sähköpostitse, sen mukaan missä asiakkaamme meitä tarvitsevat.

Tunteja tarjoamme joustavasti elämäntilanteesi mukaan, mutta tuntimäärä on keskimäärin noin 15h/vko. Nyt etsimällämme henkilöllä työvuorot tulevat sijoittumaan perehdytysjakson jälkeen arkipäiviin 8-22 välille. Työ alkaa heti oikeiden henkilöiden löydyttyä kattavalla perehdytyksellä. Toinen työsuhde solmitaan vakituisena Forenomille ja toinen Baronan kanssa määräaikaisena 31.12.2020 saakka. Työsuhde saattaa hyvin jatkua myös pidempään.

Myyntitiimin tehtävä on vastata asiakkaidemme yhteydenottoihin, ratkaista heidän majoitustarpeensa, sekä tarjota ensiluokkaista palvelukokemusta. Asiakaspalvelu ja myynti tapahtuvat niin puhelimitse, sähköpostitse sekä chat-palvelun kautta, mutta samalla huolehdimme asiakassuhteidemme kokonaisvaltaisesta kehittämisestä hyödyntäen mm. ulossoittokampanjoita sekä email-automaatiota.

Forenomin tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus. Etsimme ahkeraa, sosiaalista ja positiivista kollegaa. Ihmistä, joka ymmärtää yhdessä tekemisen voiman sekä haluaa antaa parastaan. Emme odota, että osaat kaiken jo valmiiksi, vaan nykyisen osaamisesi sijaan arvostamme enemmän oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä ammattilaisena. Ja työskentelethän sujuvasti tietokoneen ja erilaisten järjestelmien kanssa?

Miltä kuulostaa?

Sanomattakin on selvää, että otamme sinut ilolla vastaan, kun aloitat meidän porukassamme! Annamme sinulle perehdytyksen tehtäviin sekä myös perehdytyksen jälkeen autamme aina löytämään vastauksen avoinna oleviin kysymyksiisi. Saat ympärillesi tiimin, jossa työskennellään pilke silmäkulmassa, tuetaan toisiaan ja jossa jokainen haluaa tehdä työnsä hyvin. Olisitko sinä meidän uusi kollegamme?

Miten ja milloin?

Nyt et enää malta olla hakematta, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille alla olevan linkin kautta niin tutustutaan! Haethan pian tehtävään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, laitathan viestiä osoitteeseen asiakaspalvelunhelmet@barona.fi, niin olemme sinuun yhteydessä.