(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
Carglass Tuulilasivarikko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Tuulilasivarikko Oy on osa Belron-konsernia, joka on maailman johtava autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen keskittynyt yritys. Belron työllistää yli 30.000 henkilöä 40 maassa, ja yritys palveli vuonna 2019 yli 18 miljoonaa autoilevaa asiakasta. Suomessa on tällä hetkellä 20 Carglass® autolasikorjaamoa, ja yritys on vahvassa kasvussa. Tuotteiden maahantuonnista ja tukkumyynnistä vastaa IHD-Glas omana liiketoiminta-alueenaan. Tuulilasivarikko Oy:n henkilöstömäärä on noin 60 ja pääkonttori sijaitsee Raisiossa.

Haluaisitko työskennellä kasvavassa yrityksessä osana ammattimaista, rentoa ja innostavaa työyhteisöä? Tuulilasivarikko Oy:n Customer Experience Center -tiimiin on etsinnässä ammattitaitoinen asiakaspalvelija kehittämään ja ylläpitämään korkealaatuista asiakaskokemusta suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Työsuhde on vakituinen, ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan Tuulilasivarikon kirjoille.

Asiakaspalvelijana työpäiväsi rungon muodostavat puhelujen vastaanottaminen, verkkotilausten käsittely sekä asiakkaiden tukeminen ja tekninen neuvonta esimerkiksi oikeiden tuotteiden löytämiseksi. Lisäksi vastaat tarjouspyyntöihin ja tiedusteluihin. Erinomaisten asiakaskokemusten rakentamisen ohella työpäivääsi sisältyy hallinnollisia, tarkkuutta ja huolellisuutta vaativia tehtäviä, esimerkiksi laskutuksessa avustamista.

On tärkeää, että kaikki asiakkaat palvellaan yrityksen konseptin mukaisesti ja heidän odotuksensa ylitetään, joten sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja jo työkokemusta asiakaspalvelutyöstä eri kanavissa. Kommunikoit sujuvasti ruotsiksi ja englanniksi suomen lisäksi. Et hätkähdä kiirettä tai eri tietojärjestelmien käyttöä, vaan positiivinen asenne sekä oma-aloitteinen työskentelyote kuvaavat sinua ja tapaasi toimia. Dynaamisessa työympäristössä vaaditaan paineensietokykyä, ratkaisukeskeisyyttä sekä sopeutumista nopeastikin muuttuviin tilanteisiin sekä halua oppia uutta. Vastavuoroisesti asiakaspalvelijan saappaissa pääset työskentelemään itsenäisesti ja myös oppimaan uutta.

I en internationell miljö är dina kunskaper i engelska och svenska goda, både skriftligt och muntligt.

Työaika sijoittuu arkipäiviin, ja tuleva työpisteesi sijaitsee Raision pääkonttorilla, jossa sinua odottavat mukavat työkaverit. Tuulilasivarikko Oy on yritys, jossa ihmiset ovat tärkeitä ja työntekijöiden osaamiseen ja viihtyvyyteen todella panostetaan. Tarjoammekin sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä osaksi asiantuntevaa ja yhteen hiileen puhaltavaa porukkaa!

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haastatteluja käydään jo hakuaikana. Lähetäthän siis meille ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2020. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527 tai maarit.jolla@adecco.fi.