(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Lahteen englannin kielen taitoista reipasta asiakaspalvelijaa. Työssä vastaat pääsääntöisesti tilausten käsittelystä ja hallinnoinnista asiakkaamme toiminnanohjausjärjestelmää käyttäen. Työ päivätyötä, työt alkaisivat arviolta syys-lokakuussa ja kestäisi alkuun 4kk, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakkaallemme. Asiakkaamme perehdyttää ja kouluttaa sinut järjestelmiinsä ja työhön, joten sinulta ei vaadita minkään tietyn järjestelmän osaamista.

Odotamme sinulta
Olet etsimämme henkilö mikäli omaat reippaan ja iloisen asiakaspalveluasenteen sekä työskentelet luontevasti englannin ja suomen kieltä käyttäen.

Muut tiedot
Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.vmp.fi tai soita 03-873200 (arkisin 9-15), jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Täytämme paikan heti sopivan työntekijän löydyttyä. Liitä hakemukseesi mukaan myös CV!

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
4kk, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua

Lisätietoja
Tomi Käyhkö, lahti.vmp@eezy.fi, (03) 873 200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.08.2020 mennessä.