(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020
Sytytkö myynnistä? Onko vuorovaikutus valttisi eikä sormi mene suuhun kysymysten kirjon edessä? Onko sinulla erinomaiset suulliset ja kirjalliset ilmaisutaidot ja olet näppärä järjestelmien kanssa? Taidat siis olla etsimämme uusi tähti:

asiakaspalvelija Hyvinkäälle

Huolehdit toimistolla, puhelimessa ja sähköisissä kanavissa asioivien asiakkaidemme palvelusta kokonaisvaltaisesti sekä kontaktoit asiakkaitamme.

Hyvinkäällä sinua odottaa kiva porukka vakuutusalan ammattilaisia. Meille on tärkeää, että töissä on kivaa ja jokainen ottaa vastuun kantaa kortensa yhteiseen kekoon.

Meillä palvellaan asiakkaita kaikissa kanavissa hymy korvissa ja onnistumisista motivoituen. Odotamme sinulta kokemusta asiakastyöstä, itsenäistä työotetta ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle

- itsenäisen tehtävänkuvan
- toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
- palkitsemismallin, jossa peruspalkan lisäksi palkkio-osa, johon voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa
- kasvun paikan vakuutusalan ammattilaiseksi iloisessa franchising-yrityksessä

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv saman tien alla olevan jatka -painikkeen kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana – kuitenkin viimeistään 30.6.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Laamanen p. 050 585 0636.

Tehtävään valittavalta edellytetään puhtaita luottotietoja sekä IDD:n mukaista hyvämaineisuutta. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18kk ajan henkilövalinnan tehtyämme.