(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020
Sytytkö myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisistä? Onko vuorovaikutus valttisi eikä sormi mene suuhun kysymysten kirjon edessä? Onko sinulla erinomaiset suulliset ja kirjalliset ilmaisutaidot ja olet näppärä järjestelmien kanssa? Taidat siis olla etsimämme uusi tähti:

asiakaspalvelija Hämeenlinnaan

Itse asiassa nimikkeesi on asiakaskokemusvastaava, koska se kuvaa paremmin tärkeätä rooliasi. Tehtävässäsi tärkeää on vahvistaa kuluttaja-asiakkaiden asiakaskokemusta ja pysyvyyttä kaikkikanavaisesti aktiivisesti itse asiakkaita kontaktoiden. Et pelkää tarttua luuriin huolehtiaksesi nykyisten tai potentiaalisten asiakkaiden turvan oikealle tasolle. Ymmärrät henki- ja henkilöturvanratkaisujen merkityksen kokonaisturvan kannalta, etkä pelkää keskustella asiakkaan kanssa tulevaisuudenkaan turvantarpeista.

Odotamme sinulta

- oma-aloitteellisuutta ja tavoitteellisuutta
- reipasta asennetta ja halua parantaa asiakkaiden kokonaisturvaa
- myynti- ja vuorovaikutustaitoja
- kykyä suunnitella ja organisoida päivittäisiä tehtäviä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
- yhteistyökykyä muun työyhteisön kanssa

Hämeenlinnassa sinua odottaa kiva porukka vakuutusalan ammattilaisia. Meillä Pohjantähdessä on tärkeää, että töissä on kivaa ja jokainen ottaa vastuun kantaa kortensa yhteiseen kekoon.

Meillä palvellaan asiakkaita kaikissa kanavissa hymy korvissa ja onnistumisista motivoituen. Odotamme sinulta kokemusta asiakastyöstä, itsenäistä työotetta ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle

- itsenäisen tehtävänkuvan
- palkitsemismallin, jossa peruspalkan lisäksi palkkio-osa, johon voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa
- kattavat henkilöstöedut
- kasvun paikan vakuutusalan ammattilaiseksi vakavaraisessa, mutta ei niin vakavassa, vaan pikemminkin iloisessa ja erilaisessa #ihmisenkokoisessa vakuutusyhtiössä.
- määräaikaisen työsuhteen 31.5.2022 asti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv saman tien alla olevan jatka -painikkeen kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana – kuitenkin viimeistään 30.6.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Paikallisjohtaja Severi Sipilä, p. 050 535 0281.

Tehtävään valittavalta edellytetään puhtaita luottotietoja sekä IDD:n mukaista hyvämaineisuutta. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18kk ajan henkilövalinnan tehtyämme.