(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2020

Haemme asiakaspalvelijoita asiakkaillemme ympäri pääkaupunkiseutua monipuolisiin asiakaspalvelun tehtäviin. Haemme osaajia erilaisilla taustoilla, joten voit olla jo kokenut alan ammattilainen, vasta asiakaspalvelun parissa aloittanut työntekijä tai siitä kiinnostunut, kenties tulevaisuuden tähti. Tarjolla on sekä vakituisia, määräaikaisia että osa-aikaisia tehtäviä.

Työtehtäviisi voi sisältyä esimerkiksi asiakkuuksien hallintaa, tilausten käsittelyä ja aulapalvelua. Kaikissa tehtävissä tärkeimmässä roolissa on kuitenkin asiakaspalvelu, joka voi tapahtua niin kasvokkain kuin puhelimitse ja sähköpostitse, tai muiden sähköisten kanavien kautta.

Arvostamme:

- Aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä

- Asiakaslähtöistä positiivista otetta työhön

- Aitoa halua auttaa sekä kohdata asiakkaita iloisesti ja energisellä asenteella

- Hyviä vuorovaikutustaitoja

- Kielitaitoa (suomen ja englannin lisäksi)

- Kokemusta erilaisista järjestelmistä, nopeaa oppimistapaa ja hyvää paineensietokykyä

- Myynnillistä asennetta

Tämä kaikki on eduksi, mutta into asiakaspalvelutyöhön ja oikea sekä pelkäämätön asenne monipuolisia työtehtäviä kohden on kaiken a ja o.

Tarjoamme sinulle:

- Innostavien asiakaspalvelutehtävien lisäksi mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja olla mukana luomassa erinomaisia asiakaskokemuksia

- Merkityksellisen työn, jossa saat olla osana tekevää ja innostavaa tiimiä sekä organisaatiota

- Omaan arkeesi ja elämääsi sopivan tehtävän, sillä meiltä löytyy eri pituisia työsuhteita erilaisiin elämäntilanteisiin

Hakuprosessi:

Huomioithan, että voit hakea tehtävään ainoastaan hakulomakkeella kotisivujemme kautta. Laita hakemukseen mukaan CV:si, ja kerro tarkemmin osaamisestasi asiakaspalvelun tehtävistä. Kutsumme sopivimmat hakijat meille haastatteluun kertomaan tarkemmin itsestään ja osaamisestaan, sekä kuulemaan mahdollisuuksista, joita meillä on tarjota. Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole avoimena juuri sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi ja olemme yhteydessä sinuun myöhemmin. 

Innostuitko? Laita heti hakemusta tulemaan!

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Yhteydenottoasi odottaa WorkPower 360° tiimin HR Trainee Ronja Jacobsson, ronja.jacobsson@workpower.fi

Avainsanat: Asiakaspalvelu, Uusimaa