(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme myyntihenkistä asiakaspalvelijaa. Työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden kontaktointi, palvelujen jälkimarkkinointi ja huoltokäyntien buukkaaminen asentajien kalenteriin. Työ on päivätyötä ma-pe.
Odotamme sinulta
Kaupallinen koulutus on tehtävässä eduksi, mutta tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne puhelimitse ja sähköpostitse tehtävään asiakaspalvelutyöhön.
Odotamme sinulta positiivisuutta, reippautta sekä sinnikkyyttä ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Toimit mielelläsi itsenäisesti, mutta tiimin tavoitteisiin sitoutuen.
Muut tiedot
Tule mukaan energiseen tiimiin saamaan erinomaista työkokemusta arvostetussa yrityksessä ja asiakaspalvelutehtävistä.
Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos etsit vakinaistuvaa työtä, voi tässä työssä avautua sinulle myös mahdollisuus siirtyä asiakkaan palkkalistoille kuuden kuukauden jälkeen.

Hae tehtävään pian täyttämällä työhakemuksesi os. www.vmp.fi ja soita haastatteluajasta toimistollemme puh. (05) 535 4344. Mikäli jo olet Eezy VMP:llä työnhakijana, voit hakea tätä paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme ja klikkaamalla tehtävä kiinnostavaksi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
3-6kk, mahdollisesti vakinaistuva
Lisätietoja
Kirsi Lantta, kirsi.lantta@vmp.fi, 0504146369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.02.2020 mennessä.