(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
Broman Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Oletko täysi-ikäinen, haluatko kehittyä kaupan alan ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Hae mukaan meidän vauhdikkaaseen porukkaamme!

Haemme Motonet-tavarataloihin

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

ympäri Suomen.

Osallistumme tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjaan, joka haastaa työnantajia ja toimialoja tarjoamaan nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. Työllistämme tänä kesänä yli 250 kesä- ja kausityöntekijää ympäri Suomen.

Aidosti innostunut sesonkityöntekijä

Kesätyöntekijämme ovat iloisia asiakaspalvelijoita, jotka ovat aidosti innostuneita työtään kohtaan. Motivaatiolla ja positiivisella tiimipelaajan asenteella pärjää pitkälle. Aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ratkaise peliä. Katsomme eduksesi erityisosaamisen tavaratalojemme tuotteista, joten mainitsethan näistä hakemuksessasi. Varaosamyynti-, myymälä- ja kassatyöskentely ovat henkilökuntamme päätehtäviä.

Toimipistekohtaisista ilmoituksista näet, mitä tehtäviä haetaan missäkin yksikössä. Ilmoitathan hakemuksessasi, mikä haetuista työtehtävistä kiinnostaa sinua eniten. Voit myös valita useamman vaihtoehdon.

Meillä sinua odottaa

  • Työt yhdessä asiantuntevien ja rentojen työkavereiden kanssa; aikaisemmat kesätyöntekijämme ovat kehuneet erityisesti työilmapiiriämme ja työkavereitaan. 
  • Kesätyöntekijöitään arvostava työpaikka; kesätyöntekijämme mahdollistavat menestyksekkään toiminnan kesän aikana, olet meille tärkeä.
  • Avulias työyhteisö; ketään ei jätetä yksin vaan yhdessä tekemällä pääsemme pidemmälle.
  • Mielekkäät työtehtävät; omaa osaamistaan pääsee hyödyntämään ja työn odotukset ovat selkeät.

Näin haet vauhdikkaaseen joukkoomme 

Huomioithan, että kausi- ja kesätyöt voivat alkaa jo porrastetusti maaliskuussa, joten merkkaathan hakemukselle milloin sinulle sopii aloittaa työt. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme kausityöntekijöillemme jatkoa syksyllä osa-aikaisuuden muodossa. Toimipistekohtaiset ilmoitukset löydät urasivuiltamme.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 16.2.2020.