(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Haemme asiakaspalvelijoita asiakkaillemme ympäri pääkaupunkiseutua monipuolisiin asiakaspalvelun tehtäviin. Haemme osaajia erilaisilla taustoilla. Voit olla jo kokenut alan ammattilainen tai vasta asiakaspalvelun parissa aloittanut työntekijä. Tarjolla on sekä vakituisia, määräaikaisia että osa-aikaisia tehtäviä.

Työtehtäviisi:

Voi sisältyä esimerkiksi asiakkuuksien hallintaa, tilausten käsittelyä ja aulapalvelua. Kaikissa tehtävissä tärkeimmässä roolissa on itse asiakaspalvelu, joka voi tapahtua niin kasvokkain kuin puhelimitse ja sähköpostitse, tai muiden sähköisten kanavien kautta.

Arvostamme sinulta:

• Aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä

• Omaat aidon halun auttaa ja kohdata asiakkaita iloisesti ja energisellä asenteella

• Vuorovaikutustaitoja

• Suomen lisäksi kykenet palvelemaan asiakkaita ainakin englanniksi ja mahdollisesti joillain muilla kielillä

• Lisäksi omaat kokemusta erilaisista järjestelmistä, olet nopea oppimaan ja paineensietokykyinen

• Myynnillinen asenne on eduksi toimiessasi linkkinä yrityksen ja asiakkaiden välissä.

Tarjoamme sinulle:

Innostavien asiakaspalvelutehtävien lisäksi mahdollisuuden kehittää itseäsi, osaamistasi ja olla mukana luomassa erinomaisia asiakaskokemuksia. Saat osallistua merkitykselliseen työhön osana tekevää ja innostavaa tiimiä sekä organisaatiota. Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita juuri sinun arkeesi ja elämääsi sopiva tehtävä, tarjoamme eri pituisia työsuhteita erilaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi.

Hakuprosessi

Huomioithan, että voit hakea tehtävään ainoastaan hakulomakkeella kotisivujemme kautta. Laita hakemukseen mukaan CV:si, ja kerro tarkemmin osaamisestasi asiakaspalvelun tehtävien saralla. Kutsumme sopivimmat hakijat meille haastatteluun kertomaan tarkemmin itsestään ja osaamisestaan, sekä kuulemaan mahdollisuuksista, joita meillä on tarjota!

Lisätietoja:

WorkPower 360° tiimin HR-konsultti Heta Rohkimainen, heta.rohkimainen@workpower.fi