(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haluatko olla tarjoamassa erinomaista asiakaspalvelua osana tilaus-toimitusketjua?
Haemme asiakkaallemme Dicro Oy:lle asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteiseen Nummelaan. Dicro Oy on v. 1987 perustettu elektroniikka-alan sopimusvalmistaja. Yritys työllistää noin 160 henkilöä tehtaissaan Suomessa ja Virossa. Yrityksen toiminta-ajatuksena on alusta asti ollut tarjota kokonaisvaltaista, korkealaatuista sopimusvalmistusta ammattilaiselektroniikan tarpeisiin ja sovelluksiin. Yrityksen strategiset bisnesalueet ovat asiakasspesifisten kaapelistojen, elektroniikka- sekä sähkömekaanisten tuotteiden sopimusvalmistus.

https://www.youtube.com/watch?v=CR6wlsUdIBE

Mitä tarjoamme sinulle?
Tehtävä on erinomainen tilaisuus sinulle, jolla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä ja halu kehittyä asiakaspalvelijana. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Viikkotyöaikasi on 37.5 h ja sinulla on mahdollisuus työaikojen joustoihin. Pääset työskentelemään yrityksessä, jossa arvostetaan työntekijöiden sitoutumista ja ammatillista kehittymistä elektroniikka-alalla. Tuleva työpaikkasi sijaistee Nummelassa ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnkuvasi?
Monipuolisessa tehtävässä työskentelet asiakaspalvelijana osana tilaus-toimitusketjua kommunikoiden aktiivisesti asiakkaan suuntaan sekä organisaation sisällä. Vastuullasi on toimitustäsmällisyydestä huolehtiminen sekä tuotannon ja muiden prosessien välisestä päivittäisyhteydenpidosta huolehtiminen. Päivittäisen asiakaspalvelun lisäksi tehtäviisi kuuluvat mm. tilausten vastaanotto, käsittely ERPissä, tilausvahvistusten toimitus asiakkaille, asiakkaiden ennusteiden käsittely ja puskuritasojen ylläpito. Vastaat myös materiaalien ja varastoarvojen seurannasta sekä raportoit prosessien kehittämistarpeista.

Mitä odotamme sinulta?
Eduksesi on, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä sekä tuntemusta teknisistä tuotantomenetelmistä ja tuotteista. Kokemusta ja tuotetuntemusta tärkeämpää on kuitenkin reipas ja rohkea asenteesi työskennellä vaativissakin asiakaspalvelutilanteissa. Olet henkilönä helposti lähestyttävä ja iloinen asiakaspalvelija ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Et pelkää kiirettä ja reagoit nopeasti vaihtuviin tilanteisiin, samalla kohdaten asiakkaan yksilöllisesti ja ystävällisesti. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa!
Rekrytointi toteutetaan rekrytointitoimeksiantona WorkPower Oy:n kanssa, joten kaikki hakemukset ja tiedustelut tulevat WorkPowerin kautta. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi ja hakukirjeen palkkatoiveineen. Viimeinen hakupäivä on 24.01.2020. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan jo tänään!

Heräsikö sinulla kysyttävää?
Yhteydenottoasi odottaa HR-konsultti Heta Rohkimainen arkisin kello 9-15 p. 040 630 8101 tai heta.rohkimainen@workpower.fi

Avainsanat: asiakaspalvelija, kokopäivätyö, vakituinen, elektroniikka-ala