Asiakaspalvelija
Nesenta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Miltä kuulostaa asiakaspalvelutyö rahoitusalalla? Kaksi tunnettua, suurta kansainvälistä yritystä ovat aloittamassa noin vuoden kestävän projektin kanssamme ja nyt olemme etsimässä osaajia asiakaspalvelutehtäviin. Työn aloitus porrastetaan helmi- maaliskuulle ja työ tapahtuu kolmessa uudessa tiimissä. Perehdytysjakso kestää noin viikon ja tämän jälkeen alkavat varsinaiset työt. Täytä hakemus ja tule mukaan mielenkiintoisiin rahoitusalan tehtäviin!

Työkuvaan kuuluu asiakastietojen ylläpitoa ja päivittämistä, asiakkaan kanssa kommunikoidaan sekä puhelimitse että sähköisesti. Asiakkaina ovat sekä yksityiset henkilöt että yritykset. Projektin aikana pääset vaikuttamaan työtehtäviesi sisältöön, oman osaamisesti ja motivaatiosi mukaan.

Työ on kokoaikainen ja sijoittuu pääsääntöisesti toimistoaikoihin. Sinulla on mahdollisuus työllistyä myös toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Huomioithan, että työtehtävään valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietojen tarkistus.

Odotamme:

  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • järjestelmällisyyttä, luotettavuutta ja prosessien mukaista työskentelyä
  • itsenäistä työotetta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää englantia, ruotsi katsotaan eduksi

Tarjoamme:

  • mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät
  • kattavan perehdytyksen tehtävään
  • kilpailukykyinen kiinteä palkka

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastattelutyökalulla. Ethän odota viimeistä hakupäivää, sillä haastattelut alkavat jo hakuaikana.

Tähän tehtävään voit hakea vain oheisen linkin kautta 20.1.2020 mennessä.

Jos sinulla on kysymyksiä tehtävään liittyen, rekrytointikonsultit Inka Sihvola ja Lotta-Riina Kolppanen vastailevat mielellään niihin. Inkan tavoitat 040 520 5855 ja Lotta-Riinan 040 099 6752.  Voit myös laittaa sähköpostia inka.sihvola@nesenta.fi tai lotta-riina.kolppanen@nesenta.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot