(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Asiakaspalvelija, Kekkilä BVB Oy

Haemme asiakkaallemme Kekkilä-BVB:lle asiakaspalvelijoita. Tehtävä on määräaikainen maaliskuun puolesta välistä elokuun 2020 loppuun ja toimipaikkasi on Kekkilän pääkonttorissa Tikkurilassa sekä Vantaan multa-asemalla. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Kekkilän palkkalistoille.

Asiakaspalvelijan toimenkuvaan kuuluu tilausten ja palautteiden käsittely sekä asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse. Lisäksi Vantaan multa-aseman toimipisteellä asiakaspalvelu tapahtuu kasvotusten. Näiden lisäksi työtehtävässä päivitetään asiakasrekisteriä, annetaan tuoteneuvontaa, tehdään kampanjasoittoja ja ylläpidetään Facebook-sivuja. Töitä tehdään Kekkilä-BVB:n pääkonttorilla Vantaalla, toimisto- ja liikekeskus Dixissä Tikkurilassa sekä Vantaan multa-asemalla. Työtunteja on 38/viikko ja päivittäiset työajat arkisin vaihtelevat välillä 05:45-17:00.

Arvostamme

 • Olet loistava asiakaspalvelija ja sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä puhelimitse tai kasvotusten.

 • Toimit luontevasti osana tiivistä tiimiä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

 • Et pelkää työskentelyä kiireessä, sinulla on hyvä paineensietokyky ja hallitset nopeasti vaihtuvia tilanteita.

 • Pystyt toimimaan suomen kielellä ja pärjäät myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

 • Sinulla on hyvät IT taidot ja olet ennen kaikkea valmis oppimaan asioita ja järjestelmiä.

 • Arvostamme kokemusta laskutuksesta ja toiminnanohjaus-ja/tai CRM-järjestelmien käytöstä (esim. Microsoft Dynamics AX,     Salesforce).

 • Eduksi katsomme kokemuksen puutarha-ja viheralasta sekä kiinnostuksen alaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle

Me Kekkilä-BVB:ssä uskomme siihen, että saavutamme tavoitteemme toimimalla yhdessä, olemalla luotettavia ja ketteriä sekä keskittymällä asiakkaan tarpeisiin. Tarjoamme sinulle tiiviin ja kivan työporukan sekä paikan mukavassa työympäristössä uusissa toimitiloissa.

”Perehdytys oli tehokkaasti järjestetty ja täällä on positiivinen työympäristö, jossa kaikilta voi pyytää apua. Voin suositella Kekkilää hyvänä työnantajana” kommentoi edellisen kauden kausityöntekijä.

Kekkilä-BVB on Euroopan suurimpia kasvualustojen tuottajia. Valmistamme ja markkinoimme korkealaatuisia kasvualustoja, lannoitteita ja muita puutarhatuotteita kuluttajille, ammattiviljelijöille ja viherrakentajille. Tuotemerkkejämme ovat Kekkilä, Kekkilä Professional, Hasselfors Garden, BVB Substrates ja Florentus. Olemme markkinajohtaja Suomessa ja, Ruotsissa ja Hollannissa. Tuotteitamme viedään yli 100 maahan. Kekkilä-BVB:n liikevaihto on 250 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa on yli 500 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Alankomaissa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa.

Kasvamisen ilon jakaminen on intohimomme. Haluamme kasvaa yhdessä kumppaneidemme, asiakkaidemme ja kuluttajien kanssa. Kekkilä -BVB on osa Vapo Groupia.

https://www.kekkila-bvb.com/

Palkkauksessa noudatetaan Mekaanisen metsäteollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Hakuprosessi

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki hakemukset ja tiedustelut tulevat WorkPower Oy:n kautta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, CV:si sekä suosittelijasi järjestelmämme kautta viimeistään 16.01.2020. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä: HR-konsultti Heta Rohkimainen 040 630 8101.