(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
Lomarengas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Haemme vakituiseen ja täysipäiväiseen työsuhteeseen Leville asiakaspalvelijaa!

Lomarengas on Suomen vanhin ja suurin vuokrattavien loma-asuntojen välityspalvelu. Liki 4000 kotimaan kohteen valikoimassa on rantamökkejä, hiihtokeskusmökkejä ja -huoneistoja, sekä luksushuviloita ja eräkämppiä. Toimintamme kasvaessa Levillä haemme tiimiimme vahvistusta.

Asiakaspalvelijana pääset eturivin paikalle tuottamaan huippulaatuista ja monipuolista majoituspalvelua Lapin sykähdyttävimpään tunturikeskukseen. Asiakaspalvelijana vastaat reippaalla ja oma-aloitteisella asenteella asiakasviestinnästä niin sähköpostitse, puhelimitse sekä paikan päällä palvelutoimistossamme. Varausten käsittely on osa päivittäisiä rutiineja. Työ on erittäin vaihtelevaa niin tehtävien kuin työaikojenkin osalta. Päivät keskellä sesonkia ovat hektisiä ja vaihtelevia - välillä ollaan kiinni vastaanotossa ja tarvittaessa käydään siivoamassa mökkiä. Työajat vaihtelevat sovitusti viikonpäivistä sekä vuorokauden ajoista riippumatta.

Työssä menestyminen edellyttää asiakaspalveluasennetta sekä reipasta ja itsenäistä otetta työhön. Vuosien työkokemusta enemmän arvostamme valmiutta ja ennen kaikkea halua oppia uutta sekä halua tarttua epäröimättä tilanteisiin kuin tilanteisiin.

Hakijalta edellytämme:

  • positiivista asennetta ja hyvää asiakaspalveluasennetta vaikeimmissakin tilanteissa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielentaitoa (puhuttu ja kirjallinen)
  • erittäin hyvää paineensietokykyä
  • vähintään perustason IT-taitoja
  • joustavuutta työtehtävien sekä -aikojen suhteen

Taustaltasi voit olla esimerkiksi vastaanottovirkailija, opas tai vaikka tarjoilija.

Eduksi luemme:

  • muun kielitaidon: venäjä, saksa, ranska, espanja
  • kokemuksen vastaanotosta
  • Sportum varausjärjestelmän tuntemuksen
  • paikallistuntemuksen

Tarjoamme:

Vakituisen ja ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa alan markkinajohtajayrityksessä yhdessä Lomarenkaan palveluhenkisen, motivoituneen ja tavoitehakuisen porukan kanssa.

Levin matkailualue tarjoaa kansainvälisen työympäristön vahvasti kasvavan matkailualan parissa. Levistä on kehittymässä ympärivuotinen kaikkia kansainvälisiä asiakassegmenttejä puhutteleva destinaatio. Levin Sirkan kylä on Lapin muuttovoittoisimpia kyliä. Työpaikka sijaitsee Levillä ja tehtävän luonteen vuoksi työskentely edellyttää vakituista asumista Levillä tai lähialueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi p. 050-4131220 tai senior konsultti Susanna Pohjanen p. 050 526 5446 etunimi.sukunimi@barona.fi. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään 18.9.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta.

Täytämme paikan välittömästi soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae heti!