(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Oletko sinä etsimämme ASIAKASPALVELIJA avainasiakkuuteemme Helsingin Vallilaan. 

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Business, IT & HQ -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Keskeinen osa tarjoamaamme tämän yksikön asiakkuussegmenteissä ovat työpaikkapalvelumme, ISS Sunny Monday >>  https://www.fi.issworld.com/palvelumme-service/tyopaikkapalvelut. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.


Tehtävässä vastaat tiimisi kanssa asiakkaamme työpäivän sujuvuudesta modernissa toimistoympäristössä. Monipuolisen asiakaspalvelun lisäksi huolehdit sekä kehität asiakkaamme työympäristöä viihtyisään ja toimivaan suuntaan. Toimit luontevasti tärkeänä osana palvelutiimiä johon kuuluu Workspace Support- ja Service Centren palvelut. Yhdessä luotte huippuluokan palvelukokemuksia asiakkaillemme.  


Olet palvelumme sielu ja omalla persoonallasi, sekä sosiaalisella pelisilmälläsi luot asiakkaalle unohtumattomia kokemuksia kerta toisensa jälkeen. Työssäsi huolehdit vieraista sekä työntekijöistä ensiluokkaisella palvelulla. Vuorovaikutteisella toiminnallasi tuotat palvelua, joka saa asiakkaan tuntemaan itsensä erityiseksi ja tärkeäksi. Tehtävässä pääset kehittämään uusia toimintatapoja, joilla parantaa asiakkaamme työntekijöiden työssä viihtymistä. 


Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on positiivinen ja joustava asiakaspalveluasenne, omaksut nopeasti uusia asioita ja aito, ystävällinen hymysi kestää kiireenkin keskellä. Oman työn ja toimintatapojen kehittäminen arjessa näkyy myös vahvasti työpanoksessasi. Työotteeltasi olet reipas, avulias ja toimeen tarttuva. Työssäsi tapaat päivittäin kansainvälisiä asiakkaita, joten tarvitset suomen kielen taidon lisäksi myös sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Sinulla on ajantasaiset IT-taidot ja opit nopeasti uudet järjestelmät. Edellytämme vähintään opintotasoista koulutusta asiakaspalvelualalta sekä katsomme eduksi työkokemuksen vastaavista vaativista asiakas- ja monipalvelutehtävistä kansainvälisessä ympäristössä.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän suuressa ja kansainvälisessä pankkiasiakkuudessa. Meillä olet aidosti näköalapaikalla ISS sisällä. 

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi  viimeistään 15.9.2019, työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -