(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Oletko taitava asiakaspalvelija sekä näppärä tietojen käsittelijä? 

Etsimme nyt tiimimme kahta ASIAKASPALVELIJAA Helsingin Itä-Pasilaan. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Tehtävässä vastaat asiakaskohteissamme tietojen käsittelystä ja lupapapereiden tallentamisesta tietojärjestelmiin. Työaika on arkisin klo 8-16. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen. 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta vastaavista asiakirjahallinta tehtävistä. Lisäksi tehtävään vaaditaan erinomaisia IT-taitoja, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyvää ruotsin kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen, tarkka ja oma-aloitteinen työote sekä iloinen ja positiivinen asiakaspalveluasenne. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattiaitoasi sekä edetä urallasi ja ison kansainvälisen yrityksen tuen urasi kaikissa vaiheissa.

Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 14.7.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -