(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
Finrail Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Finrail Oy vastaa omalta osaltaan vuosittain yli 500 000 junan ja 80 miljoonan matkustajan turvallisesta ja sujuvasta matkanteosta. Finrail Oy:n palvelujen ydintä ovat rautateiden liikenteenohjaus, liikennesuunnittelu ratatyön ja liikenteen yhteen sovittamiseksi, käyttökeskustoiminta sekä junamatkustukseen liittyvät matkustajainformaatiopalvelut. Finrailissa työskentelee noin 450 työntekijää eri puolilla Suomea. Toimintaa ohjaavat turvallisuus, vastuullisuus, asiakaslähtöisyys ja vankka ammattitaito.  Finrail on osa 1.1.2019 perustettua liikenteenohjauskonsernia Traffic Management Finland Groupia www.tmfg.fi

Haemme Infokeskuksen matkustajainformaatioon asiakaspalvelijaa

Matkustajainformaation ydintehtävänä on tuottaa matkustajien tarvitsemaa tietoa juna-asemien aikataulu- ja raidenäytöillä sekä asemakuulutuksin muuttuvissa liikennetilanteissa. Tehtävänäsi on tuottaa matkustajille tarpeellista palvelua: teet tekstitiedotteita näyttölaitteille, kuulutuksia ja päivität järjestelmien tietosisältöä vastaamaan muuttuvia liikennetilanteita sekä osallistut tarvittaessa järjestelmän ylläpitotehtäviin. Suuri osa työskentelystä tapahtuu yhdessä työparin kanssa.

Työ matkustajainformaatiopalvelun parissa on vaativaa ja kahta samanlaista työpäivää ei ole. Muuttuvat liikennetilanteet edellyttävät kykyä pysyä valppaana ja taitoa siirtyä joustavasti tilanteesta toiseen ja priorisoida tehtäviä tilanteen mukaan. Muuttuvissa tilanteissa korostuu myös taito erottaa kussakin tilanteessa olennainen. Työn luonne edellyttää etenkin liikennehäiriötilanteissa epävarmuuden sietokykyä, itseohjautuvuutta ja aloitteellisuutta sekä taitoa soveltaa opittua ja rohkeutta tarttua toimeen.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitaan palveluhalukkuutta ja erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyvää ruotsin- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa sekä soveltuvuutta päätetyöskentelyyn. Edellytämme valmiutta ja halukkuutta työskennellä aamu-, ilta- ja yövuoroissa sekä arkisin että viikonloppuisin. Infokeskus palvelee ympäri vuorokauden.

Tarjoamme Sinulle
• Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kehittyvällä toimialalla
• Hyvät henkilöstöedut
• Innostavan ja dynaamisen työyhteisön,
• Mahdollisuuden työskennellä mukavien kollegoiden ja toimialan ammattilaisten seurassa

Finrailissa pääset työskentelemään toimialan ammattilaisten joukossa, johon annat itse tärkeän panoksesi. Sinulla on työssäsi hieno tilaisuus päästä luomaan uutta ja vaikuttaa työlläsi koko Suomen liikennejärjestelmän kehittämiseen.

Jos kiinnostuit, niin hae avoinna olevia tehtäviä täyttämällä hakulomake, jonka löydät oheisen linkin takaa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0c3f49e6 viimeistään 7.7.2019 mennessä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.