(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Esittely

Etsimme asiakkaallemme kehittymishaluista ja innostunutta

ASIAKASPALVELIJAA

vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään B2B – asiakkaiden parissa.

Työtehtävät

Voimme luvata, että uuden oppiminen ei tässä tehtävässä heti lopu!

Päätehtäviisi kuuluu asiakkaiden neuvonta sähköpostitse ja puhelimitse. Tämän lisäksi myös muut palvelun tuottamiseen liittyvät tehtävät asiakasprosessin eri vaiheissa sekä tietotaidon soveltaminen ja työtehtävien kehittäminen ovat oleellinen osa jokapäiväistä työtäsi – nämä tuovatkin mukavaa vaihtelua päivittäisiin rutiineihin!

Edellytykset

Jos sinulta löytyy intohimoa asiakastyöhön, itseohjautuvuutta, tietoteknistä osaamista sekä olet työssäsi tarkka ja huolellinen saatat olla etsimämme henkilö!

Tykkäät haastaa itseäsi, pyrit aina löytämään ongelmaan ratkaisun organisoimalla työsi tehokkaasti ja keskittymällä kiireessä olennaisiin asioihin. Työskentelet mielelläsi osana tiimiä, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi!

Edut

Jokainen joukkuepelaaja tarvitsee tuekseen positiivisen ja kannustavan ilmapiirin!

Pääset osaksi aktiivista ja energistä porukkaa suomalaisessa kasvuyrityksessä. Tehtävä on mielenkiintoinen ja pääset oppimaan uutta sekä kehittämään ammatillista osaamistasi muiden tukemana. Asiakkaamme tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn, sairaskuluvakuutuksen, hammashuollon, vapaasti valittavat työvälineet ja työsuhdematkasetelit.

Joko kiinnostuit?

Lähetä hakemuksesi meille pikimmiten, sillä tämä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolialta Kati Rahikka joko sähköpostitse kati@poolia.fi tai puhelimitse +358207290833.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter